- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.501
Gunayydinnnn ayakta uyuyorum yaa geceler neden kisa:)Günaydın hayırlı sabahlar koğuş ssss
Psikolojik Deliii zarifinci Esseteacher efisn bulca D __Dahlia__ Masmavi bir yol Asiyemmm2121 Moonlight
Cok sukur iyi olmana sevindim tejrar gecmis olsun:*Aa gormedm simdide baktim ama yok.. iyyim cok sukur hic sorun yok sanki hic bisey olmamisik gibi
:) ben yatmaktan bisi anlamiyom:)Gunayydinnnn ayakta uyuyorum yaa geceler neden kisa:)
Günaydın canimGünaydın hayırlı sabahlar koğuş ssss
Psikolojik Deliii zarifinci Esseteacher efisn bulca D __Dahlia__ Masmavi bir yol Asiyemmm2121 Moonlight
İyisindir insallah canim ...çıktığında da evde de istirahate devam edersin..Yok hastanedeyim canım bu hafta sonuda
Canim bugün nasılsın daha iyisindir umarım insallah birdaha yaşamazsın ...Aa gormedm simdide baktim ama yok.. iyyim cok sukur hic sorun yok sanki hic bisey olmamisik gibi
Aynen canım istirate devam canım şükür sağlıklı olsun da yavrumİyisindir insallah canim ...çıktığında da evde de istirahate devam edersin..
Hava neguzel değişik olur canımBugün kızı parka götürmeyi düşünüyorum , belki yengemlere gideriz misafirliğe...bugün bunlari yapmayı planlıyorum .
Öyle canim iyi olunda tek.Aynen canım istirate devam canım şükür sağlıklı olsun da yavrum
Aynen cnm insallahHava neguzel değişik olur canım
Cok iyyim cnm sanki hic ameliyt olmamis gibiyim cok sukurCanim bugün nasılsın daha iyisindir umarım insallah birdaha yaşamazsın ...
Beni etiketlememissin, aşk olsun
Hemen iyiles de kuzumYok hastanedeyim canım bu hafta sonuda
Hayirli sabahlarGünaydın hayırlı sabahlar koğuş ssss
Ooh oh gezmeyi düsünüyorsun yaniBugün kızı parka götürmeyi düşünüyorum , belki yengemlere gideriz misafirliğe...bugün bunlari yapmayı planlıyorum .
Ben de tünaydın diyeyim erkencisinGünaydın hayırlı sabahlar koğuş ssss
Hastanede yatmaktan erken kalkiom 6da kahvalti ole canım: )Ben de tünaydın diyeyim erkencisin
Günaydın balim napiyonGunaydın
Günaydın balim napiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?