- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.401
Kuzum patates yemeği pilav mi yapıyorsunOo sen iyisin :) afiyetle yiyin insallah. Bu bebiş 2.mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum patates yemeği pilav mi yapıyorsunOo sen iyisin :) afiyetle yiyin insallah. Bu bebiş 2.mi?
Tecrübeyi her zaman dikkate almışımdır kuzumbu günler de geciyo bol bol tadını çıkarmaya calis sen
![]()
O bizi unutuyo biz de unuttuk sanıyoİlla unuttun diyecen yanisen ne yapıyorsun bakim
Patates yemegini patates kavurmaya cevirdim. Esim sabah istemisti yapivereyim dedim. Onden corba var . Yanina salata yaparim belki, canim isterse :))Kuzum patates yemeği pilav mi yapıyorsun ☺ ben şehriyeli pilav mercimek çorbası salata yapıyorum koydum ocakta pisiyolar ☺
Daha 18 aylık oluyo bu ayOy oy kızın kaç yaşında canımzor oluyomu gebeyken bir diğer çocuğa bakmak
İnşallah çok çok aminTeşekkürler canımRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah. Birinci kaç yaşında? Bir tarafım kardeşsiz olmaz diyor, diğer yanım çocuk yapmak delilik diyor :)))) Benim 2.ye hiç mi hiç cesaretim yok.Buyur beraber olsun kuzum ☺
Evet teyzesi ikinci olacak inşallah![]()
Maşallah sana.Daha 18 aylık oluyo bu ay
Şuan bi sıkıntı olmadı canım ☺
Canım benimTecrübeyi her zaman dikkate almışımdır kuzum![]()
18 aylık oluyor bu ay canımMaşallah. Birinci kaç yaşında? Bir tarafım kardeşsiz olmaz diyor, diğer yanım çocuk yapmak delilik diyor :)))) Benim 2.ye hiç mi hiç cesaretim yok.
Afiyet olsun canım ellerine sağlık bnde rahatladım yemeğim hazır şükürPatates yemegini patates kavurmaya cevirdim. Esim sabah istemisti yapivereyim dedim. Onden corba var . Yanina salata yaparim belki, canim isterse :))
Ay masallah tam zamanında oluyo kuzum seneye bu zaman rahatlarsın baya beraber büyürlerDaha 18 aylık oluyo bu ay
Şuan bi sıkıntı olmadı canım ☺
Maşallah. Sağlıkla kucağıniza alın insallah. Cinsiyeti belli oldu mu?18 aylık oluyor bu ay canım ☺
Evde olduğumdan ikisine bakabilirim
Ayrıca kızım çok düşkün arkadaşa filan
Nerde bebek çocuk görse sarılıyor
Ona arkadaş olacak bi nevi kardeşi ☺
Aynen canım 7 aylık filan olur sürünürAy masallah tam zamanında oluyo kuzum seneye bu zaman rahatlarsın baya beraber büyürler♥
Yemek hazır ama mutfak dağınık :)) Bir sekilde yapılıyor da toplama isini hic sevmiyorum. Çamaşırlar sepette beni der diye gözümün içine bakıyor:). Cocuk tv başinda iken isleri bitireyim, sonra sofrayi kurarim.Afiyet olsun canım ellerine sağlık bnde rahatladım yemeğim hazır şükür♥
![]()
Son kontrolümde erkek dedi canımMaşallah. Sağlıkla kucağıniza alın insallah. Cinsiyeti belli oldu mu?
En dadli zamanları olurAynen canım 7 aylık filan olur sürünür ☺
Tam sevmelik ☺
Omo ve persil asla vaz gecmem ikisi çok güzel canımKizlar hangi çamaşır deterjanini kullaniyorsunuz? Hic memnun kalmiadim son zamanlarda etimatikten. Çok kalinti birakir oldu. Bittikten sonra uzerine 3 kez daha durulama yaptiriyorum. Boron aldim denemek icin.