- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.581
Kızzz ne oldu sizee o zaman aynı anda öpünnn yahuuu böcükte gitti amaKız ben niye öpüyom hatalı olan ben degilimki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzz ne oldu sizee o zaman aynı anda öpünnn yahuuu böcükte gitti amaKız ben niye öpüyom hatalı olan ben degilimki![]()
Valla yazdığım msjı bulmaya calısıyom te baya ileriye gittim ama ulaşamadım net az msj çok .Kızzz ne oldu sizee o zaman aynı anda öpünnn yahuuu böcükte gitti ama
Böcüğün duvarınamı yazmıştın ki kuzum yoksa sohbetemiValla yazdığım msjı bulmaya calısıyom te baya ileriye gittim ama ulaşamadım net az msj çok .
Kuzu günaydını böcüğün duvara da diğerini ya yemek topiğine yada diğer sohbetlere ayy bulmam lazım neti eşimden giriyom cıkcam az sonra.@balbocuuu kız bakbi yazmışmıyım bulduğunda bana görüntü att sinirlendşrdin beniiiiiiBöcüğün duvarınamı yazmıştın ki kuzum yoksa sohbetemi

Kız nerden bulacaksın hatırlamıyorsan hangi topik olduğunuKuzu günaydını böcüğün duvara da diğerini ya yemek topiğine yada diğer sohbetlere ayy bulmam lazım neti eşimden giriyom cıkcam az sonra.@balbocuuu kız bakbi yazmışmıyım bulduğunda bana görüntü att sinirlendşrdin beniiiiii![]()
Hırs yaptım valla,Kız nerden bulacaksın hatırlamıyorsan hangi topik olduğunu![]()
malesef cnmHırs yaptım valla,balbocuuu kız ben birçok yazdığın babanla ilgili şeyleri yeni okuyorum şuan okadar bilgim yoktu net az olunca arada girip yazıp bakıp cıkmıştım valla ayrıntısunı yeni gördüm okadar kötü olduğunu.
Rabbim şifasını versin tez zamandaHırs yaptım valla,balbocuuu kız ben birçok yazdığın babanla ilgili şeyleri yeni okuyorum şuan okadar bilgim yoktu net az olunca arada girip yazıp bakıp cıkmıştım valla ayrıntısunı yeni gördüm okadar kötü olduğunu.
Geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin valla yeni okudum o durumları bu kadar olduğunu farkettiysen beğeni yapmamışım görmediğim için kimseye de.o an ben acık değilmişim ama bitanesini okuyup yorum yapıp çıktım ben.malesef cnm((
Yok be kuzum gelmedi 11de gelcekmis beyimiz
Yarım saat sonra senin ki de gelir canım çok takılma buralarda bensizYok be kuzum gelmedi 11de gelcekmis beyimiztam kaç canım enisteyle ilgilen ❤
![]()
saol cnm bnm olsun ya ben takilyyom sana sakasina diyorum btanemGeçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin valla yeni okudum o durumları bu kadar olduğunu farkettiysen beğeni yapmamışım görmediğim için kimseye de.o an ben acık değilmişim ama bitanesini okuyup yorum yapıp çıktım ben.
Kuzum benim biliyorum ama yaptım kız bulabilirsem atcam yine sanasaol cnm bnm olsun ya ben takilyyom sana sakasina diyorum btanem![]()
pcdenmi giryon hepTlfondan grmk zor yaaa