• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böcüğün duvarınamı yazmıştın ki kuzum yoksa sohbetemi
Kuzu günaydını böcüğün duvara da diğerini ya yemek topiğine yada diğer sohbetlere ayy bulmam lazım neti eşimden giriyom cıkcam az sonra.@balbocuuu kız bakbi yazmışmıyım bulduğunda bana görüntü att sinirlendşrdin beniiiiii :sinirli::sinirli:

Kuzu günaydını böcüğün duvara da diğerini ya yemek topiğine yada diğer sohbetlere ayy bulmam lazım neti eşimden giriyom cıkcam az sonra.@balbocuuu kız bakbi yazmışmıyım bulduğunda bana görüntü att sinirlendşrdin beniiiiii :sinirli::sinirli:
Kız nerden bulacaksın hatırlamıyorsan hangi topik olduğunu 🙄

Kız nerden bulacaksın hatırlamıyorsan hangi topik olduğunu 🙄
Hırs yaptım valla, balbocuuu balbocuuu kız ben birçok yazdığın babanla ilgili şeyleri yeni okuyorum şuan okadar bilgim yoktu net az olunca arada girip yazıp bakıp cıkmıştım valla ayrıntısunı yeni gördüm okadar kötü olduğunu.

Geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin valla yeni okudum o durumları bu kadar olduğunu farkettiysen beğeni yapmamışım görmediğim için kimseye de.o an ben acık değilmişim ama bitanesini okuyup yorum yapıp çıktım ben.

Bende çıkıyorum kuzular net kocişin bitirmeyim onuda öptüm sizi. :KK68:

Geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin valla yeni okudum o durumları bu kadar olduğunu farkettiysen beğeni yapmamışım görmediğim için kimseye de.o an ben acık değilmişim ama bitanesini okuyup yorum yapıp çıktım ben.
saol cnm bnm olsun ya ben takilyyom sana sakasina diyorum btanem😚

Back
X