• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yirim senii😋😋 valla kahvalti yaptik simdi topladim mutfagi cay keyfi yapiyorum gel beraber icelim findikim 💋💋😍😍
Oy kuzum afiyet olsun bn daha hiç bişey yemedim.icmedim 😂😂 içmiş kadar oldum bitanem ellerine sağlık mmmih 😋😍😍😘😘
minik kalp0753 minik kalp0753 hanımefendi zorlaniyomus da etiket yaparken degistrdim 😂😂 şimdi de uzun olmuş diyo dönecem bn bu kızi şimdi nurayim yardım et dövelim 🤣🤣:KK11::eğlence::halay:En Büyük KK:deli:

tabiki canım ben zaten hergün meryem suresi okuyup sizleride içimden geçiriyorum allah hepimize naspil etsin bu mubarek günde iiçimizden gönlümüzden geçen dua kabul olsun :)
Amiin kuzum hayırlısıyla inşallah 🤲🏼 Ben bu ara misafirden başımı kaldıramıyom 🙇🏻‍♀️

Oy kuzum afiyet olsun bn daha hiç bişey yemedim.icmedim 😂😂 içmiş kadar oldum bitanem ellerine sağlık mmmih 😋😍😍😘😘
minik kalp0753 minik kalp0753 hanımefendi zorlaniyomus da etiket yaparken degistrdim 😂😂 şimdi de uzun olmuş diyo dönecem bn bu kızi şimdi nurayim yardım et dövelim 🤣🤣:KK11::eğlence::halay:En Büyük KK:deli:

kız sen arkamdan grup mu kuruyon beni dövmek için :D :D :D :

Back
X