- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.721
Hayırlı kandiller minik kalpli hatun❤
❤
❤
sağol can cağızımmm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı kandiller minik kalpli hatun❤
❤
❤
Ohh bee ona daha iyi yakıştı cuk oturdu :))
Sağol kuzumaa evet geçmiş olsun canımtekrardan
Ben hala anneannemin yanındayım kuzum bi rahat durmuyor kalkacam diye tutturduhadi bakim nerdeyseniz ortaya çıkın bu saatlerde sesizleşiyonuz he
akşamda ben yokken fokur fokur dedikodu
balbocuuu
Blue_Peri
-Adel-
Sadecebirisiyim
PrensesAnnesi_
U Ufukta_bebekpawlover T Tatlianne20
Diktorya Secret @kahvesevmemben
unuttuğum kimse yoktur inşallah amin :)
sonra küsüyonuz anacııııııııııııım![]()
Allah kolaylık versin canım bende haftaiçi taşındım hala yerleşemedimKızlaar bu taşınma ne zor iş canım çıktı vallahi![]()
Ay çok tatlısın yahadi bakim nerdeyseniz ortaya çıkın bu saatlerde sesizleşiyonuz he
balbocuuu
Blue_Peri
-Adel-
Sadecebirisiyim
PrensesAnnesi_
Saol balım zor ya bide eşyalar üst üste oluyor en son taşındığımızda taşıma şirketi bize siz taşınmayın demişlerdi çok eşya var napacam tek başıma bilmiyorumAllah kolaylık versin canım bende haftaiçi taşındım hala yerleşemedim![]()
Ben burdayımmmhadi bakim nerdeyseniz ortaya çıkın bu saatlerde sesizleşiyonuz he
balbocuuu
Blue_Peri
-Adel-
Sadecebirisiyim
PrensesAnnesi_
Ben hamileliği kullandım görümcemle kocama attım işiSaol balım zor ya bide eşyalar üst üste oluyor en son taşındığımızda taşıma şirketi bize siz taşınmayın demişlerdi çok eşya var napacam tek başıma bilmiyorum![]()
Ben hamileliği kullandım görümcemle kocama attım işi![]()
Çok güzel tavsiye ederimvalla süpersin ben malesef ki atamıyorum hamile kalasım geldi şuan
![]()
Ben hala anneannemin yanındayım kuzum bi rahat durmuyor kalkacam diye tutturdu![]()
Ben burdayımmmne yapıyorsun kuzummmm
![]()
Ay çok tatlısın yageldim ama gidiyorum kuzum ya malum yemek saati
![]()
Kalçayı kırdı kuzum nasıl kaldıralım kiiyileştiğini göstermek isterler bişeeyi tutturdumu tuttururlarilaçların etkiside olabilir tabi
![]()