- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.161
Yemek. Tamam
Çamaşır tamam
Kahvemi de içtim şimdi aşkı memnu izliyorum hahahhaa
Kızlar evinde ebeveyn banyosu olan şanslılar var mı ya. Şimdi dizide gördüm de İstanbul'daki evlerde neden yok arkadaş
Malesef göremedik oyle ebebevyn yemek yok daha ne etsemm yawwwwYemek. Tamam
Çamaşır tamam
Kahvemi de içtim şimdi aşkı memnu izliyorum hahahhaa
Kızlar evinde ebeveyn banyosu olan şanslılar var mı ya. Şimdi dizide gördüm de İstanbul'daki evlerde neden yok arkadaş
Ne vurması derken bile vuruyon hain
Vurmayın küçük enişteye diye bi sabanın repliği vardı :)) sen küçük eniştede değilsin vurcam alNe vurması derken bile vuruyon hain
Ben bu sıcakta kızartmalı fırınlı yemek yaptım yandım zatii.Malesef göremedik oyle ebebevyn yemek yok daha ne etsemm yawwww
hih o bendede arada oluyor hemen at üzerime hemmen yazma temamm temamm yawwwwwwwwHayır bi begeniye onay isteyip duruyo bu ney böyle hep annisin yüzünden oluyo :)
eeeee gazoz mazoz yok böyle bundan sonraaaaAnam heral bu önce döverek bayıltcak sonra kaçırıyor Acep niye
bunlar oyun oynuyor banaaa kandiriyorlar beniiii.Bakın nnnn size ceza geldi Tatlıses
aynen benim üzerime atiyor sankim kk kurucusu bennArada oluyo geciyo
ahahah aynen giii dönme dolap gbibiyiz bağlıyız bizzzaşkı memnuyu biz çekiyoruzbaşrol benim
tatlı anne adel ve blu perii D:
ahahah benden çekecekleri varrr.Ayyyy Tatlıses nedir yahuuuu tatlişten pardonnnn
Kırcam kafaniiiAz dövün la beni
Gazoz iyiydi bayılıp bişiy hissetmiyoduk barimhih o bendede arada oluyor hemen at üzerime hemmen yazma temamm temamm yawwwwwwww
eeeee gazoz mazoz yok böyle bundan sonraaaa
bunlar oyun oynuyor banaaa kandiriyorlar beniiii.
aynen benim üzerime atiyor sankim kk kurucusu benn
ahahah aynen giii dönme dolap gbibiyiz bağlıyız bizzz
ahahah benden çekecekleri varrr.
Kırcam kafaniii
Melemen arada yaparim sulu yemeksiz kalkmaz bizimki pilav var dunden artik taze fasulyeBen bu sıcakta kızartmalı fırınlı yemek yaptım yandım zatii.
Menemen yapın yiyin anacım :))
Ahahahaha bu seferde böyle olsun değişiklikler ariyomGazoz iyiydi bayılıp bişiy hissetmiyoduk barim
Kuzu valla sorcaktım azönce aklıma geldi buranın karmaşasından unuttum yarın yap bari balllMelemen arada yaparim sulu yemeksiz kalkmaz bizimki pilav var dunden artik taze fasulyeBlue_Peri kaldi bugün ki menum üşendim kuzuu
Bende yastillari döveyim bareeeeeFındık ezmlerim ben azcik kaçıyım halıları almaya gelecekler bici biciya gidicekler biraz sağı solu toplayayim da gelirim muahhhh
Senin bu yastıklar beni öldürdü artık temizlik aşkına hayranımBende yastillari döveyim bareeeee
Hıncını alamadıBende yastillari döveyim bareeeee
Ben de pazardan taze fasulye aldım.Melemen arada yaparim sulu yemeksiz kalkmaz bizimki pilav var dunden artik taze fasulyeBlue_Peri kaldi bugün ki menum üşendim kuzuu
Vurmayın küçük enişteye diye bi sabanın repliği vardı :)) sen küçük eniştede değilsin vurcam al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?