- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.241
aynu bende hep kontril ederim gecmisde kayitta kalmasin diye uyurken bile bakar bisi plur ya arastirir denk gelir yanarizzz haaa unutmamak gerek aslaaaBenim adamında nerden gelcek aklına kayıtları hep siliyom yatarken
Katiller anam katil canimi acitiyorrlar.Bu senenin sinekleri cok ısırıyor vahşi baya
Iyi demissin kac aylik sonlardami canim.İlk doğumu yenge böle böyleyim ne yapayım dıye sordu bende biraz söyledim dedim ağrın artarsa kanamam olursa ara beni seni hast götüreyim tmm dedi
Aynı ben yaaynu bende hep kontril ederim gecmisde kayitta kalmasin diye uyurken bile bakar bisi plur ya arastirir denk gelir yanarizzz haaa unutmamak gerek aslaaa
Katiller anam katil canimi acitiyorrlar.
Google hesabına hersey kaydoluyor orayıda siliosunuz dimiaynu bende hep kontril ederim gecmisde kayitta kalmasin diye uyurken bile bakar bisi plur ya arastirir denk gelir yanarizzz haaa unutmamak gerek aslaaa
Katiller anam katil canimi acitiyorrlar.
Maşallah kuzumya pek hamarat KK yı bile temizlersin bu gidişlehayirli geceler acil şifalar diliyorum balim tez iyileşir melegim
benimmmmm bu benimmm
gelirim kiz pilim bitmedi daha ankarada kv annem evide demeselerde vazife olarak yerine getircem yapcam onlarada
simdi kolumu ısırdı sinekkkkk
Adelimmm sonumuzz ne olur kizzz googlede giris ediyom ya adamin aklina gelmiyor bura ahahah nerden bilsin
Son üç günü içine girdi 9 ay 7 günlük su andaIyi demissin kac aylik sonlardami canim.
Ben kontrol ediyom bise yok ordaGoogle hesabına hersey kaydoluyor orayıda siliosunuz dimi
Web gecmıs klıor orda ya ondan deidm,Ben kontrol ediyom bise yok orda
Vala korkutma beni yoksa tlf formatlayacamWeb gecmıs klıor orda ya ondan deidm,
Ahaha Google hesabına gir esinin bak ordaki etkinlik gecmısıne hepsi vardırVala korkutma beni yoksa tlf formatlayacam
Aynı ben ya
google yedekleme yapmiyom kapatiyom kontrolde ediyomGoogle hesabına hersey kaydoluyor orayıda siliosunuz dimi
elden gecmek lazim ahaha dimiiMaşallah kuzumya pek hamarat KK yı bile temizlersin bu gidişle
maşallah sağlıkla gelsin.Son üç günü içine girdi 9 ay 7 günlük su andaeli kulağında
AynijjjiBen kontrol ediyom bise yok orda
Benimmde acikmadim ama uyuz oldummm kesinnnAy kanımı çeke çeke acıktırdı beni sinekler
Is cikarcan haa yine kontrol edeyim benn ahahAhaha Google hesabına gir esinin bak ordaki etkinlik gecmısıne hepsi vardır
yediler etlerimiziBenimmde acikmadim ama uyuz oldummm kesinnn
İşini sağlama al yani bilemicemIs cikarcan haa yine kontrol edeyim benn ahah
Yarın ilk işim buAhaha Google hesabına gir esinin bak ordaki etkinlik gecmısıne hepsi vardır
Benimki bilmio orayı ben ordan bakım napmıs diye henüz kötü bişi görmedim varsa yoksa Galatasaray aratmıs Google hakkını ona kullanıyorYarın ilk işim bu
Benim eşimde de kötü bise olmaz ama yine bakayımBenimki bilmio orayı ben ordan bakım napmıs diye henüz kötü bişi görmedim varsa yoksa Galatasaray aratmıs Google hakkını ona kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?