Şştt yavru ceylan T Tatlianne20 periliçeemmm Blue_Peri böcüğüüümm balbocuuu ahh ahh kutsalım yok ortalıkta @KutsalI demek isterdim napıyonuz güzellikler şenlikler
askimm sen buraları bilırmiydin yawww gözlerim yolda kaldiydi
Ben geldim şitttttttt gazozcu naptın bitti mi işlerçoğu gitti azı kaldı diomuş bide ben koparim
az kaldi azzz cam sil perde yika birde guzel yağmur yagsin sil süpür yatak örtülerimi yikadim yemekdi derken az kaldi geri kalan yarin sua camasir katlyom ahahah
aşkım kolay gelsin benim menu taze fasulye patlican dolmasi tarhana karbuz salata
Hepimizjn yardımcısı olsunn.
Bal küpümmmm bittimi iş gıı
ne bitmesij giijjjj nerdeeee
Boynum çok ağrıyor, sola doğru çeviremiyorum keyfim yok o yüzden sohbetin dibine dibine vuramıyorum.
kuzum ileste beklerim aramıza gecmis olsun sar bare kuzum yatarkende havlu bezlen.
Dimi bi slm çaktı kalanı yapmaya gitti bu yine bitmiyorrrrduuuu
eeee toplama başkanıyım benn bitmedijjj ama işleri az kaldj sunum ugrastimmm
Ne yapıyorsunuz bakıyım
is guc yemek kzuum sennn napiyon askim.
Araniza gelsekte kendi cevrenizde sohbete devam.yapiyosnuz kizlar ayip ama herneyseee.. iyi aksamlariniz olsun
ben yokken seni tekmi bıraktılar kuzum kafalarini kircam onlarin Blue_Peri D Dilos06
Kuzum yorgunluktan pert oluyorum aradabakiyorum okadar miran yasir baya ugrastiriyor
kuzum hamileymiydin yoksam dogurdunmu. kafam gitti.
Napalim damara devammm
vahhh yarimmmm
iş iş iş yaaaaaaa sennn
Ya ben bu espiriyi yanlisa cekmeye basladim bna jeton dusmuyooooo T Tatlianne20 cekirdekli sulu suluymus bide
Ahahah çaktın köfteyi mevzu derin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…