- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.381
Ahh valla bayılırım be kuzu olsada yesek tembellikten yapasım yok :))) bide güzel yapan olcakAy harbiden yaa bulgurum kalmadı kısır yaptım o gün yoksa bir mercimek köftesi yapardım akşama
Niye kuzu gıııNapalim damara devammm
Annem harika yapar yaa acılı acılı ohh misAhh valla bayılırım be kuzu olsada yesek tembellikten yapasım yok :))) bide güzel yapan olcak
Anlat anlat Çiğköftenin acısını Çıkart benden anlatAnnem harika yapar yaa acılı acılı ohh mis
Sanki sana anlatıyorum benim canım çekmiyor mu deli sende bana çanak tutuyonAnlat anlat Çiğköftenin acısını Çıkart benden anlat
Sanki sana anlatıyorum benim canım çekmiyor mu deli sende bana çanak tutuyon
Off olsa da yesek kizAnnem harika yapar yaa acılı acılı ohh mis
Çay içiyoruz sizler napiyonuz
Afiuey olsun kuzum bnde çigdem çitliyom tv karsisindaÇay içiyoruz sizler napiyonuz
Afiyet olsun cnimAfiuey olsun kuzum bnde çigdem çitliyom tv karsisinda
Ya ben bu espiriyi yanlisa cekmeye basladim bna jeton dusmuyoooooAfiyet olsun cnim
Yatak odasında salata mi yesek acaba
Özelden attım ya kuzumYa ben bu espiriyi yanlisa cekmeye basladim bna jeton dusmuyoooooT Tatlianne20 cekirdekli sulu suluymus bide
yemek hazirliyorum.esim gelcek birazdan yemek.yicez cnm.senŞştt yavru ceylanT Tatlianne20 periliçeemmm Blue_Peri böcüğüüümm balbocuuu ahh ahh kutsalım yok ortalıkta @KutsalI demek isterdim napıyonuz güzellikler şenlikler
Ne yaptin çicegim yemegeyemek hazirliyorum.esim gelcek birazdan yemek.yicez cnm.sen
askimm sen buraları bilırmiydin yawww gözlerim yolda kaldiydiŞştt yavru ceylanT Tatlianne20 periliçeemmm Blue_Peri böcüğüüümm balbocuuu ahh ahh kutsalım yok ortalıkta @KutsalI demek isterdim napıyonuz güzellikler şenlikler
az kaldi azzz cam sil perde yika birde guzel yağmur yagsin sil süpür yatak örtülerimi yikadim yemekdi derken az kaldi geri kalan yarin sua camasir katlyom ahahahBen geldim şitttttttt gazozcunaptın bitti mi işler çoğu gitti azı kaldı diomuş bide ben koparim
aşkım kolay gelsin benim menu taze fasulye patlican dolmasi tarhana karbuz salataBende geldimmmm napjyosunuz ... ben gene gezmeden geldim yorgn seklde oturuyorm makineye camasir attim kizi yikadim giydirdim ikimizde bitik sekldeyizaksama bamya yemegim var bide onceki gunden trilece . Salata ve arpa sehriye pilavi dusunuyorum yapabilirsem kocam gelesiye . Bibyigin utu var yapmam gerek ama bu sicakta hic icmden gelmiyo .
ne bitmesij giijjjj nerdeeeeBal küpümmmm bittimi iş gıı
kuzum ileste beklerim aramıza gecmis olsun sar bare kuzum yatarkende havlu bezlen.Boynum çok ağrıyor, sola doğru çeviremiyorum keyfim yok o yüzden sohbetin dibine dibine vuramıyorum.
eeee toplama başkanıyım benn bitmedijjj ama işleri az kaldj sunum ugrastimmmDimi bi slm çaktı kalanı yapmaya gitti bu yine bitmiyorrrrduuuu
is guc yemek kzuum sennn napiyon askim.Ne yapıyorsunuz bakıyım
ben yokken seni tekmi bıraktılar kuzum kafalarini kircam onlarinAraniza gelsekte kendi cevrenizde sohbete devam.yapiyosnuz kizlar ayip ama herneyseee.. iyi aksamlariniz olsun
kuzum hamileymiydin yoksam dogurdunmu. kafam gitti.Kuzum yorgunluktan pert oluyorum aradabakiyorum okadar miran yasir baya ugrastiriyor
vahhh yarimmmmNapalim damara devammm
iş iş iş yaaaaaaa sennnNapiyon askm
Ahahah çaktın köfteyi mevzu derinYa ben bu espiriyi yanlisa cekmeye basladim bna jeton dusmuyoooooT Tatlianne20 cekirdekli sulu suluymus bide
Bız naptın kuzu sanki mesajlara anca cevap yazıyoruz kendi kendine böyle yaptı geçende böyle yaptı herkez burda konuşuyor doğal olarak mesaj çok birikiyor goremiyoruz yani
Napammmm kk geyik anca sen napan şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?