Tatli annem bizde seni unutmadik ve cok ozledik seni seviyoruz T Tatlianne20

Hey maşallah anneme ne etiket ne etiket :) cansın♥ işin hayırlı olsun ben anca hayırlıolsuna gelebildim :) nasılsın?
sağol kuzum guzel geçiyor is hayati baya yaradi bana kafam rahat kuzum sen nasilsin neler yapiyon bakem ♡
Tatli annem bizde seni unutmadik ve cok ozledik seni seviyoruz T Tatlianne20
Bende cokkk özledim nasilsin balkupum neler yapiyon anlat hele hayatında degisik seyler varmı .

35+0 bnde insalalh aralik sonunu gorurum yoksa bu agrilarla erken dogurcam Valla normal dogum anlatilmaz yasanir diyorum. Ama sonra on numarasin. Sezeryan acisi gbi olmuyor. Rahat olun bence haftaniz cok guzel hc dusunmeyin bol.bol uyuyun tadini cikarin

sağol kuzum guzel geçiyor is hayati baya yaradi bana kafam rahat kuzum sen nasilsin neler yapiyon bakem ♡

Bende cokkk özledim nasilsin balkupum neler yapiyon anlat hele hayatında degisik seyler varmı .
Desgik sey he catalmis kipkirmizi olmus bi gobegim btneyen bel kasik sirt agrim kuyruk sokumu agrisi. Ah yavrum tatlisim napayim sürünüyorum senin nasil gdyor is hayati

Korkuyorum

Desgik sey he catalmis kipkirmizi olmus bi gobegim btneyen bel kasik sirt agrim kuyruk sokumu agrisi. Ah yavrum tatlisim napayim sürünüyorum senin nasil gdyor is hayati
Ay zaman ne ara gecti kiz az kaldi baksana maşallah sağlıkla al canim kucağına neguzel hisler ve değişimler
Ben güzel ve harika isim nebilem önceden de calstim ama busefer yaradi bana kafam rahat kuzum.

Ay zaman ne ara gecti kiz az kaldi baksana maşallah sağlıkla al canim kucağına neguzel hisler ve değişimler
Ben güzel ve harika isim nebilem önceden de calstim ama busefer yaradi bana kafam rahat kuzum.
Valla bu zmaana kadar gectu ama zorlaniyorum cok fenayim sali gunu kontrolum var bakalim hayrlisi yavrum. Oh ne guzel kafan rahatsa en iyisi

Oh çok güzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…