- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.521
Saol tatlim sen nasilsin
İyi diyelim iyi olsun canim... kızla uğraşıyorum .. sen nasılsın iyimiisin , az kaldı seninde sağlıcakla doğsun insallah minik tırtıl..
Cok sükür iyim kuzum sen nasilsin? Nasil gidiyor?
Saol tatlim sen nasilsin
Bende şükür iyiyim kizlar 7 aylık olduk zaman akıp geçiyor korku oldu biraz bu aralarİyi diyelim iyi olsun canim... kızla uğraşıyorum .. sen nasılsın iyimiisin , az kaldı seninde sağlıcakla doğsun insallah minik tırtıl..
Neden canim.nasil gidiyo bebegimiz nasilBende şükür iyiyim kizlar 7 aylık olduk zaman akıp geçiyor korku oldu biraz bu aralar
Hareketli şükür kuzum sağlık ocagindada kalp atışı normal yarın kontrol var ne gelisme oldu bilmiyorum 2 ay olcak kontrole gitmeyeli.Neden canim.nasil gidiyo bebegimiz nasil
Hakkinzda hayirlisi canim saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim insaallahHareketli şükür kuzum sağlık ocagindada kalp atışı normal yarın kontrol var ne gelisme oldu bilmiyorum 2 ay olcak kontrole gitmeyeli.
Aynen o konuda sıkıntı y o k bazı sorunlar olduğu için endiseliyim ama son aylar yaklasinca dogumdan korkar oldum birdemT Tatlianne20 kuzum hareket ediyorsa hersey yolundadir :)
Çocukla uğraşıyorum balBende şükür iyiyim kizlar 7 aylık olduk zaman akıp geçiyor korku oldu biraz bu aralar
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın sıcaklarla boğuşuyoruz :) dışarıya adım attığım an su içinde kalıyoruz :) yanıyor resmen buralar evler serinde dışarısı fena
Korkma canim. annemin bi komsusu da senin gibi dogumdan korkuyordu. Dogum sancilari basladiktan 45 dakika sonra bebis geldi dünyaya :)Aynen o konuda sıkıntı y o k bazı sorunlar olduğu için endiseliyim ama son aylar yaklasinca dogumdan korkar oldum birdem
Aleyküm selam :)
İnsan öyle oluyor canim , merak etme Allah yardimini veriyor..Aynen o konuda sıkıntı y o k bazı sorunlar olduğu için endiseliyim ama son aylar yaklasinca dogumdan korkar oldum birdem
En iyisi normal tabii..Çocukla uğraşıyorum balkorkma korkulacak hiç bişey yok bnde korkuyordum sezeryan diyordum ama iyiki normal olmuşum
Selamün aleyküm canim..Aleyküm selam :)
Tatlı anne telefonun azizliğine uğradım çok kalamıyorum Lakin bu enerjin selamın hatırlatmaların beni benden alıyor çok mutlu oluyorum elhamdülillah sizi tanıştıran Rabbime sabah vakti namaza gececektım Rabbim gösterdi dualarda da unutturmasın nur annem iyi kalpli meleğim vesılenle kızlara toptan selamlar Allahım ebeden razı olsun :*
Teşekkürler canım hoşbuldukHayırlı olsun tatlım hosgeldin♡
Teşekkür ederim amin inşallahCanim günaydın nasılsın iyimisin?? Bazen giremiyorum buraya kizlarr pek yok!!
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıcakla doğsun insallah ..
Sana da günaydın balım..Günaydın canlar
Siz ne kadarlık hamilesiniz..???Teşekkür ederim amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?