- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #15.201
Anne ahi ahi da hamile bı kadıni yıpratmanin bedelini düşünmüyorlar mi bunlar ya !!! Çok kizdimm
Kuzu benim kaynana neler neler diyor neler neler yapıyor görsen oğluna beddua ediyor bela okuyor. Ama eşim artık gülüp geçiyor napsan yaranamazsn yani ben elimi etegimi cekeli 3 yıl oldu şuan da hiç laf ettirmem kendime haksız çünkü biliyor
Eşi de işi duşmedkce aramaz asla. Demem o ki beddua etse de işlemiyor![]()
Wow herseyin hesabini biliyorlar kendlerine düseni iyi biliyorlar ...... islerine gelince anne hakki anne ahi ... ya sen? Sende hamilesin suan. Sende anne oluyorsun. Suan onlardan dolayi bebegine yasattigin stresin vebalini kim ödüyecek? Kim bunun hakkini ödüyecek?
Demekki neymis basa gelen cekiliyormus iste ...
Bunlari her hamileligimde yasatiyor bana kuser esim isi rast gitmesin bisi olsun dusuk yasiyorum yok ah almayalım esime beddua eder esim basina bisi gelir abnesiyle kinusmasin hemen ona yorumlar bukadar akilsiz yani kus kalamazlar esim dusuyor uzerlerine kaynanamda zaten biz birbirimizi yesekte oğulları m bizsiz yapamaz der vs degistiremem artik huylalrini o duzeyde gidiyor bende ister istemez üzülüyorum ama elden gelen bisi yok onceki kadar ski degilim gakiba oda oglumla konusayim yeter havasında heral yoksa tovbe kafayı benle bozmustu intihar ettircekti bana artik suan sukur diyim arada borusu otsede kendi hallerimde napim.Anne baba atılmaz tabi ki ahından korkar ama eşin de biraz sınırlarnı belirtmeli onlara karsı