- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.415
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #15.301
Viy napiyim yavrum lafdan anlamiyorsun hahahahahahahahaha basdim yagiAy birden bire totim kalktıbirden bire yüklenme öle bana
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Viy napiyim yavrum lafdan anlamiyorsun hahahahahahahahaha basdim yagiAy birden bire totim kalktıbirden bire yüklenme öle bana
![]()
Tamam bebek dürüm yapayım gönderiyim kargoyla..![]()
Viy napiyim yavrum lafdan anlamiyorsun hahahahahahahahaha basdim yagi![]()
![]()
![]()
Seni aldatan kardeş payındaki kartal gibi olsunAldattıniz ya çıktı işte uyuyamadım![]()
Ahhaahhah aferm kızÇıtlattım![]()
evet mantıklı bir açıklamaTatlim sen yoktun ama!!
DiMi Yaşa konuş yağmurumKiz nuru buldum oradaben kimseyi aldatmadim kuzum hic yapsrmiyim :) sizin kadar degerli nerde bula bilirim :) bunu riske atarmiyim
![]()
![]()
![]()
Ahhaahhah aferm kız
evet mantıklı bir açıklama![]()
Saygılar benden ifinim
Napim birazdan ütüye giriscem onu düşünüyorum
Napıyosun nasılsınn :)
Napim birazdan ütüye giriscem onu düşünüyorumuzun soluklu bir ilişki olacağa benziyor
![]()
Hiç kolay değil hiç
Kolay gelsin size![]()
Çok halsizim bugün nedense. keyfim de yok zati sizden ırak :))Hiç kolay değil hiçsen nasılsın nabtn
Kolay gelsin canım maşallah gelen giden eksik olmuyorÇok halsizim bugün nedense. keyfim de yok zati sizden ırak :))
Kuzenler köyden geliyo. dershaneye gidiyolar. buraya geliceklermiş bi şeyler hazırlıyodum yemek :)
Kolay gelsin canım maşallah gelen giden eksik olmuyor![]()
Senin aşk da mı oralı
Aynen canım işte akrabalar falan hep burada olunca![]()
Buralı canım ama Gaziantep te yaşıyolar. İnşallah polis olursa buralarda olmicazSenin aşk da mı oralıyani evlendşginzde orda mı oturacaksnz