- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.921
Direk dans jartiyerHea sorma o konu beni benden aldı yemin ederm
Hemde cook fenaKuzucum konu fena ama
Yok artık o kadarını okumadımDirek dans jartiyer
Okumadö oralarnıJartiyer neyse de kostüm :))
Koz kapasaydn bekarm ben deseydinHııııhıııı
Okudu bu gözler
Kiz roosss sende fal bakma potansiyeli varKoz kapasaydn bekarm ben deseydin
Kız hazırlamış birine mumlar yakmış kapıdan yatak odasına kadar kapı çalınca kapıyı açmış yatağa geçmiş adam mumları görünce söndür şunları yangın çıkacak demişOkumadö oralarnıonlardan mı bahsediyorlar
Dediler ki bekarların senden öğreneceği çok şey var okudumKoz kapasaydn bekarm ben deseydin
Aaaa ben bu konuyu kacirmisimmmmKız hazırlamış birine mumlar yakmış kapıdan yatak odasına kadar kapı çalınca kapıyı açmış yatağa geçmiş adam mumları görünce söndür şunları yangın çıkacak demiş
Libidoları düşüktü diye yakınıyo
Yaaaniiiii dediler ki buna sen karşılığında ne vericek sin falan bu da renkli bir yatak odası vaad ediyor
Kuzucum konu fena ama
Hemde cook fenazengin kocalarda kapı da bekliyordu , hep diziler yüzünden böyleler
Ayyyy okudum o ne öuleeee beeee yuh kuduruk şeyKız hazırlamış birine mumlar yakmış kapıdan yatak odasına kadar kapı çalınca kapıyı açmış yatağa geçmiş adam mumları görünce söndür şunları yangın çıkacak demiş
Libidoları düşüktü diye yakınıyo
Yaaaniiiii dediler ki buna sen karşılığında ne vericek sin falan bu da renkli bir yatak odası vaad ediyor
Sayfa 17 ilk mesajAyyyy okudum o ne öuleeee beeee yuh kuduruk şey
O nerden çıktı kızKiz roosss sende fal bakma potansiyeli var
Söndür mumları yakcan her yeri
Canim kahve cekti belki seni kandirir baktiririm diye düsündümO nerden çıktı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?