- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.981
Bende inanırım valla napim merak merakYa biliyorum cok büyük günah ama keyiflide oluyor tuttu mu tutmadi mi diyebiraz merakliyim fala mala
Yuh artikBdv de kadın zengin koca nasıl bulabilirim diye yazmış da
İmmmahEtiketlerim kiz senide unuturmuyum hic
Saol cnm benimGeçmiş olsun inşallah atlatirsin kuzum strest yapma folic kullan hersey hayırlısı nasip eder inşallah kuzum folic hamile kalamaya baslayanlar icin bebegin gelis8mde guzel faydali ilac
Gecmis OLSUN balik gorusmek uzere
BACIM nazlancak kimse olmayınca isler sana kalıyor bizde beceremiyoruz kimseye işimi yap diye Rabbim yardimcim olsun hergun biryer yaparim mutfak bitti sukur.
Hiç sorma kuzum bende ole bitik:)
Kadın mumlar yakmış direğe çıkmış kostüm giyip tavsan kulak yapmışYuh artikbilseydik kendimiz bulurduk zengin kocayi
Play store den indiriliyor bebeğimBende inanırım valla napim merak merak
Kiz burdan baska sohbetleri kast ettimAaaacikti desene
tübe tübee ne duydum büle
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah ama doktora aklınızdaki tüm ayrıntıyı sorun. Aklınıza geldikçe not edin telefona her şeyi sorun. Tabi burda da güzel yardımsever arkadaşlarım yardımcı oluyo :) ama belki farklı bi şeye ihtiyacınız vardır farklı yönlendirilmeniz gerekiyordur falan
PihahahahahahahahahahahaKadın mumlar yakmış direğe çıkmış kostüm giyip tavsan kulak yapmışkocası gelmiş mumları söndür yangın çıkacak demiş
Hmm anladım canım :) bazı belediyeler alıyo eğer verecek birini bulamazsanız. Yazık çöpe gitmesin mutlaka ihtiyaç sahibi birileri vardırYok kiz dalga gecmedim. Esim atilmasin diye sormus yepyeni kiyafetlerim var bi bak begendigini al diye. Istememisailesinde lazim olan biri de yokmus. Ihtiyaci olana verin demis
Yazik yaaaa tam hödükkkkKadın mumlar yakmış direğe çıkmış kostüm giyip tavsan kulak yapmışkocası gelmiş mumları söndür yangın çıkacak demiş
Hadiiiiiii ay bulamadim ana bulunca sizi orayla aldatcsm
Yok atmam zaten. Camiler topluyor ihtiyaci olanlara dagitiyor gerekirse dis ülkelere gönderiyorlar.Hmm anladım canım :) bazı belediyeler alıyo eğer verecek birini bulamazsanız. Yazık çöpe gitmesin mutlaka ihtiyaç sahibi birileri vardır
O direkte nasıl dönüyorlar ya ben yapsam b*k gibi yapisirim yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?