- Konu Sahibi Tatlianne20
- #16.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim hep kıçımız yanıyyyy ama biz bırakmıyosAnca yetisiyorum kuzum size yetişmek için mutfakta çakılı kaldım içerde klima açık yazmaktan gidemiyorum bile totoma kadar terledim burda değerini bil![]()
Kova :) yükselenim oğlak :)Öyle yapıyoruz zaten
Senin burcun ne canım![]()
Yaa ne sandin sen daha bana trip atOy değerim totosunu terletmek vay benim emekçi arkadaşım vay![]()
Ben de bırakmıyorum da kk ya girince tlfn sapıtıyor beyni yanıyor garibinBizim hep kıçımız yanıyyyy ama biz bırakmıyos![]()
Gönlümüzün tek unsurusnİlk ve tek oliyim lütfen![]()
Kk ya girince bzm bile beyin kopuyorBen de bırakmıyorum da kk ya girince tlfn sapıtıyor beyni yanıyor garibin![]()
Cıkk olmadı banane serrayi daha güzel yidinAyhhh benim ballı lokmamhammmm hummmm hammmmmm
![]()
O canım kesin zatenKk ya girince bzm bile beyin kopuyorahhahahaha
Haahhahahah kafama sıkar gşdermCıkk olmadı banane serrayi daha güzel yidineccuk onun gibi yapim
![]()
Atman atmamYaa ne sandin sen daha bana trip at![]()
Cıkk olmadı banane serrayi daha güzel yidineccuk onun gibi yapim
![]()
Neyse hadi bunu kabul edeyim bari :) serra benim nazımı çekmeyince bende sana naz yapim dedim. 2 canlıyım ben azcik tölerans yahu çok bisi değilHaahhahahah kafama sıkar gşderm![]()
Ham hum ham bhm hııııkkk ham hum ham hum