- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.752
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #16.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rossssssss konusmak istersen ben seni her zaman dinlerim ... belki tavsiye veremem ama dinlerim :)Ne izini kuzum yaa iki gün çalışıyor iki gün evde vardiyalı :)
Uslu otursa skntı yokSevgiliyken ayni evde yaşamanin hayalini kurariz; evliykende evden gitsin diye uğrasiriz..
Kuzum sen zaten zayiftin değil mi? Pilates yapsan olmaz mi..??Yaanii kuzum yarım çömelme hareketi kalça şekillendiriyo. Ben ağırlıkla yapıyorum büyütüyo ağırlık olunca :)))
Bilşyormmmmm tatlım :) bizde şiddetli iletişşmsizlik var başka bşsey yokRossssssss konusmak istersen ben seni her zaman dinlerim ... belki tavsiye veremem ama dinlerim :)
Degisikmis canim..Ne izini kuzum yaa iki gün çalışıyor iki gün evde vardiyalı :)
Gecer insallahBilşyormmmmm tatlım :) bizde şiddetli iletişşmsizlik var başka bşsey yok![]()
Cık yaramaz :) ama bir ay yap garanti veriyorum görürsün ama bak nasıl yapılıyo Youtube tan5 gün yapsam bi ise yarar mi ki?![]()
Ayy!! Birde emekli oldugunu düşünsene hiç cekilmez..Uslu otursa skntı yokher şeye maydanoz
![]()

Bende yapiyim o zamanCık yaramaz :) ama bir ay yap garanti veriyorum görürsün ama bak nasıl yapılıyo Youtube tan
Normal de 8 5 çalışıyordu sonra ek iş yaparım diye bu sisteme geçti evde oturuyor ancaa..Degisikmis canim..
Çocuklarla ilgilense yine iyi degil mi canim..??Bilşyormmmmm tatlım :) bizde şiddetli iletişşmsizlik var başka bşsey yok![]()
Allah muhafazaaaaa olmasın.Ayy!! Birde emekli oldugunu düşünsene hiç cekilmez..![]()
İnşşş canım ne geçmrmiş ki bu geçmesinGecer insallah![]()
Tek bildiği bağırmak boş versene :)Çocuklarla ilgilense yine iyi degil mi canim..??
Cok dogru :) bugün hepimiz bi durgunuz hayirdir insallah :)İnşşş canım ne geçmrmiş ki bu geçmesin![]()
Bakk!! Bu olmadi simdi asabilik var o zaman ..Tek bildiği bağırmak boş versene :)
Demi yaaaa bende özledim resmen keyif yapmaya gitti bileydim dün daha cok cene calardim onla@umudu beklemek yok ya ondan kesin![]()
Serroş gelemedi...@umudu beklemek yok ya ondan kesin![]()