- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.561
Biraz oturdum ama yemek vakti yaklasti mutfaga geciyorum bir anda yemek yapip mutfagi topluycam bulasillar duruyordu:) sanada saatler olsun balımEvet canimm
Yüzüme kil maskesi sürdüm kuzumm
Oh mis gibi olmusturellerine saglik simdi dinlenme zamanin
Ne yemek yapicaksin? Benimde esim öglenci yalnizim karnim acikti gibi ama üseniyorum kalkip kendime yemek yapmaya...Biraz oturdum ama yemek vakti yaklasti mutfaga geciyorum bir anda yemek yapip mutfagi topluycam bulasillar duruyordu:) sanada saatler olsun balım
Gecmis olsun canim umarim mühim bisey yokturKizlar kizim bugün yataktan düstüsuan hastanedeyiz kusura bakmayin
Canniiimm
Ya ben seni nasıl unuturuuummm. Burdaydın diye alıntılamamıştımBeni beni bihterini unutmuşsun
Hoşgeldin :)Canim geldim
Kız noldu nasılsnz ne kusuruKizlar kizim bugün yataktan düstüsuan hastanedeyiz kusura bakmayin
Ne torunu kızŞükür bitti dinlene dinelene yaptım ama bölesi iyi oldu yoksa kafayi yiycektim işler duruyor diye insanın içi acildi gercekten sen naptin bakalım torunlar napiyor :)
Ellerine sağlık canım da az yap işi azzzSalondanda kurtulduk şükür perdeleride yikayip astım bende iyisi yok:)Eki Görüntüle 2179077
AynennnO bile tehlikeli canım bnm
Ya ben seni nasıl unuturuuummm. Burdaydın diye alıntılamamıştım
Oy canım ya. Kustu mu. Nasıl şimdi haberdar et müsait olunca çok geçmiş olsunKizlar kizim bugün yataktan düstüsuan hastanedeyiz kusura bakmayin
Miiiissss gbi olmuşturEvet canimm
Yüzüme kil maskesi sürdüm kuzumm
Oh mis gibi olmusturellerine saglik simdi dinlenme zamanin
Canım çok geçmiş olsun habersiz bırakma bizi aklım sendeKizlar kizim bugün yataktan düstüsuan hastanedeyiz kusura bakmayin
Ama sen nerdesin hıııCanniiimm
Burdayım ki :)Ama sen nerdesin hııı
Patlican yemegi dusunuyon yanına sipaketti corba tursu bende aciktim yemek loyarken bisiler yerim artıkNe yemek yapicaksin? Benimde esim öglenci yalnizim karnim acikti gibi ama üseniyorum kalkip kendime yemek yapmaya...
Kiz tosunlar dicektim anla be:)))))Ne torunu kızayy bu beni karıştırdı kesin
Cumadan bekliyom islerimi yarim birakmistim kiz şükür Bitti salonEllerine sağlık canım da az yap işi azzz
Burdayım ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?