- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.661
Aynen öyleBurada bir yan çiziş hissettmmmmm
Bende çok acım valla şuan
Cvp almadan galiba yiyemiyceeemmmAynen öyleyesene biseyler ac ac oturuyorsun
Bak sen bak hainKüs kız
Oldu garı bir kere ponçik kalbmi zedeledinz ;(Hiçte kusemezsin aaa kadına bak ya
Oyyy ponçik kalbine başlarım haaa sorma beni sonrada tereyag metoduna geçOldu garı bir kere ponçik kalbmi zedeledinz ;(
Azıcık seviyormussun beniOyyy ponçik kalbine başlarım haaa sorma beni sonrada tereyag metoduna geç
Kizlar tesekkür ederim kizim suan cok iyi .... kontrol amacli bir gece kalicaz hastanede ... maf oldumCanım çok geçmiş olsun habersiz bırakma bizi aklım sende
Bana Özel kek yaparsan barisirimOldu garı bir kere ponçik kalbmi zedeledinz ;(
Tekrar gecmis olsun canim. Cocugun yaninda ciglik bagirma falan olmasin dikkat et yoksa onlar da panikliyorKizlar tesekkür ederim kizim suan cok iyi .... kontrol amacli bir gece kalicaz hastanede ... maf oldumikimizde uyuyorduk o uyanmis yatakta emekleyip düsmüs pat etti uyandim kuzim benim nasil yerde yatiyordu ciglik attim maf oldum salak kafam nasil uyudum ben yaaa cok dikkatliyim aslinda
Olur minigim çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun kendini suçlamaKizlar tesekkür ederim kizim suan cok iyi .... kontrol amacli bir gece kalicaz hastanede ... maf oldumikimizde uyuyorduk o uyanmis yatakta emekleyip düsmüs pat etti uyandim kuzim benim nasil yerde yatiyordu ciglik attim maf oldum salak kafam nasil uyudum ben yaaa cok dikkatliyim aslinda
Oyy kuzum çok skür biseysi yokmus kendini suçlama olur bazen öyle kıpırdaksa olabilirKizlar tesekkür ederim kizim suan cok iyi .... kontrol amacli bir gece kalicaz hastanede ... maf oldumikimizde uyuyorduk o uyanmis yatakta emekleyip düsmüs pat etti uyandim kuzim benim nasil yerde yatiyordu ciglik attim maf oldum salak kafam nasil uyudum ben yaaa cok dikkatliyim aslinda
Tamam ve coh seviyom.Azıcık seviyormussun beni
Sen bana napcanBana Özel kek yaparsan barisirim
Tamam ve coh seviyom.
Çiğ köfte olur mu yada bı su böreğiSen bana napcan
Tamam su böfegine tamamımÇiğ köfte olur mu yada bı su böreği
Delisin varya :)Tamam su böfegine tamamım
Delisin varya :)
Kıyamamm:))Gelen vurıyty giden vırıyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?