- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.741
İlk @RoSsSs ma sözüm var ama
Yaaaaa ben içiyorum ama nescafeee
Kız hamile halinle kahve mi iciyon senYaaaaa ben içiyorum ama nescafeee
Ama bende simdi kahve yaptimİlk @RoSsSs ma sözüm var ama
Ya hiç sorma bugünlerde çok canım istiyor bende 1 tane içiyim..8ay içmedim ama son ayda biraz içim variKız hamile halinle kahve mi iciyon sen
Kuzum cok icmeYaaaaa ben içiyorum ama nescafeee
Ha iyi ozaman 1 tane bisey olmazYa hiç sorma bugünlerde çok canım istiyor bende 1 tane içiyim..8ay içmedim ama son ayda biraz içim vari
TAmam tamam yollaAma bende simdi kahve yaptim
YuppiiiiiTAmam tamam yolla
Ayyyy neyse bu son bunu da içim de başka içmeyim ama Türk kahvesi içerim yaniKuzum cok icmebenim arkadasimin annesi ozaman hamileydi kahve icip duruyordu. Cocuk kücüklügünden beri bagimliydi kahveye bizden hep kahve istiyordu
Hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)Kızlar iyi akşamlar nasılsınız
Burdan mi özelden miTAmam tamam yolla
Sana fal bakmamam ama hamile hamile türk tahvesi olmazYa hiç sorma bugünlerde çok canım istiyor bende 1 tane içiyim..8ay içmedim ama son ayda biraz içim vari
1tane kız zaten fazla içemem 1 Türk kahvesi 1 neskayfeeeeeeeHa iyi ozaman 1 tane bisey olmaz
İyiyim canımHoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
Fark etmez bak ben ciddi ciddi pek bilmem bak :)) düştüğünü duruma bak :)))Burdan mi özelden mi
Doktor izin vermişti ama 1 taneyeSana fal bakmamam ama hamile hamile türk tahvesi olmaz
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Hoşbuldum canım iyiyim...hamileyim bebişimin gelmesini bekliyorum
Nescafe nolcak canım yarın bakarız ozamanDoktor izin vermişti ama 1 taneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?