- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.121
Nur ya nesin sen bilemedimDişimi fırçaliym geliym Imah size :)
O kocalarınız vurçak sonra beni haYe beni yääää
Hic birsey yapamaz oO kocalarınız vurçak sonra beni ha
Bugün sana kimler fal baktirdi kizzzztamam ozaman kuzucum
Aslanlarım kaplan arkadaşlarım benim :)vurmaz kız
HeyeettttrAslanlarım kaplan arkadaşlarım benim :)
Bı kişiye baktım sayende falcı olcam sende bugünden itibaren bı ajanda bul canoBugün sana kimler fal baktirdi kizzzz
Şeytan dürtüyo içsem mi bir kahveBı kişiye baktım sayende falcı olcam sende bugünden itibaren bı ajanda bul cano
Hahahaha kiyamam sana canim benim :) ben bir kere baktirdim bidaha baktirmam kiz :)Bı kişiye baktım sayende falcı olcam sende bugünden itibaren bı ajanda bul cano
İç iç kıyamam sanada atarım yalanlarıŞeytan dürtüyo içsem mi bir kahve
NiyeHahahaha kiyamam sana canim benim :) ben bir kere baktirdim bidaha baktirmam kiz :)
Dün baktirdim bugün kizim yataktan düstü ay ne biliyim korktum :) bide tutunca dahada bi korktum
Bana bakan bakalım ne dycekDün baktirdim bugün kizim yataktan düstü ay ne biliyim korktum :) bide tutunca dahada bi korktumsnaa baskabi dükkan acalim kirtaziye falan
Simdi mi? Bende merak ettim sen zaten dün sirani birine vermisdin diye hatirliyorumBana bakan bakalım ne dycek
Vicdan yaptırma kuzu bana ben attim :) hem pastane açalım @rosssss pasta yapsınDün baktirdim bugün kizim yataktan düstü ay ne biliyim korktum :) bide tutunca dahada bi korktumsnaa baskabi dükkan acalim kirtaziye falan
AynenSimdi mi? Bende merak ettim sen zaten dün sirani birine vermisdin diye hatirliyorum
Senin falin fallanmis dicekBana bakan bakalım ne dycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?