- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.833
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.201
Oohhh söyle bi serinlende gel
Sen ne yapıyorsun canımTamam ozaman git
Bende kuzu bilmem en son misafiri vardıNasil kayip? Cidden bir kac gündür göremiyorum onu
Biz haftaya antalyaya geliyoruz insallah bu sene gec geliyoruz biraz hava serinler diye belki agustosun sonunda ama demek öyle degil ...Valla 35 derece aşağı inmiyor
Klima çalışıyor sürekli yanıyor buralar
Sizler ne yapıyorsunuz bakım
Hahahahaha Allah seni yaa deliBide biliyo gibi tarif vermeye kalktım tam rezillik Allah'tan lise arkadaşımdı oda bilmiyodu sonunada ay çok yoruldum bu gün ekledim eşim bile ben yaptım diye biliyo hala
Aynı kuzucum değişik bişi yok tek eltimi hastaneye götürüldü getir yaptım başkada bişi yapmadımSen ne yapıyorsun canım
Napalım canım bıgn es yok geceler olmaz takılıyoruzİnşallah canım
Sizler ne yapıyorsunuz bakım
Eee ev kadını olmuşum asla taviz vermem eziklenemem kuzucum yeni gelindim o ara bideHahahahaha Allah seni yaa deli
:))) yerim seni
En güzeliEee ev kadını olmuşum asla taviz vermem eziklenemem kuzucum yeni gelindim o ara bide)
Iste bu beeeEee ev kadını olmuşum asla taviz vermem eziklenemem kuzucum yeni gelindim o ara bide)
Hayırdır nesi varAynı kuzucum değişik bişi yok tek eltimi hastaneye götürüldü getir yaptım başkada bişi yapmadım
Napalım canım bıgn es yok geceler olmaz takılıyoruz
Yeeee:))) yerim seni
Eşim dedm kız sen bırdasnBurdayım kız ☺
Biz haftaya antalyaya geliyoruz insallah bu sene gec geliyoruz biraz hava serinler diye belki agustosun sonunda ama demek öyle degil ...
Oh oh ilk zamanlar ananem yapiyodu yemeklerimizi iyiydi sonra bana kaldı mutfakEn güzeli
Ben adamı 75 kilodan 95 e çıkardım sen düşğn artık pogacalar gıdık oldu göbek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?