- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.381
Ewitttt:) biraz takilayim yatarim hastaneden gelince uyumusum 2 saat uyku yok:)Yaaa öylemi kuzumm:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewitttt:) biraz takilayim yatarim hastaneden gelince uyumusum 2 saat uyku yok:)Yaaa öylemi kuzumm:))))
İyi yatma kicikk:))))Ewitttt:) biraz takilayim yatarim hastaneden gelince uyumusum 2 saat uyku yok:)
Yatiyim mi: ) sende uyumuyon uygun mi kacti :)İyi yatma kicikk:))))
Ayyy ne kadar istiyorsun yatmami tmm kicikkk ben yatıyorum ozaman sana inat:))))Yatiyim mi: ) sende uyumuyon uygun mi kacti :)
Yaa hayır öle olsa uyumuycagini bildiğim icin buraya çağırdım sohbet ecceguzz:)))Ayyy ne kadar istiyorsun yatmami tmm kicikkk ben yatıyorum ozaman sana inat:))))
Ayy okadar dedin uykum geldi vallaYaa hayır öle olsa uyumuycagini bildiğim icin buraya çağırdım sohbet ecceguzz:)))
Yatalim ozaman ikimizde kuzum olurmuAyy okadar dedin uykum geldi valla((
Aynen kuzumm yatalım sabah görüşürüz inşallah öpüyorum sizi Allah'a emanet olun:))))muck muckYatalim ozaman ikimizde kuzum olurmu
Bende çok çok öpüyorum hadi hayırlı geceler allaha emanet ol iyi uykular görüşürüz ❤Aynen kuzumm yatalım sabah görüşürüz inşallah öpüyorum sizi Allah'a emanet olun:))))muck muck
Senin tatligin çekiyor diyelim günaydın kuzum bol bol gül: )Iyi diyelim canim.
Sen nasil tatli bir seysin yaaaa![]()
Çok şükür canımGeçmiş olsun canım herkes hasta bende şükür ii haberini aldim canım bebisim
Merhaba canım olsun şükür iyiyim bende ev iş güç sen nasılsın nAsil gidiyor: )T Tatlianne20 merhaba canim bugun firsat bulamadim kusura bakma anca oda saat 3 olmus :) nasilsin ? :)
Günaydın canım :) teşekkür ederimBol sohbet olsun cnm topigin hayırlı olsun etiketledin ama yazamanistim herkese iyi akşamlar
GünaydınnnnnKimseee varmiiiii![]()

Gunaydnn canmm nasilsinnn bebis nasilllGünaydınnnnn![]()
Şükür canım bugün ıyiym uzaniyom kalkip çamaşır atacam makineye evi topluycam sen napiyonGunaydnn canmm nasilsinnn bebis nasilll