- Konu Sahibi Tatlianne20
 - #15.461

Kızlar bı karar aldım bu ayın sonu gibi hemen hem dr gidicez fakat ben zayıflamaya karar verdim spor yapcam sizi aksatmadan nasıl 
sporun bı zararı olmaz heralde demi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çeyizime koyamÇeyizine köy beniii yada yeee :)
Tesekkür ederim canim benimHalka halka dogra tekerlek gibi kullanmadığım bı perdenin üstüne ser arkalı önlü taş tuzla tuz serp günlükte önlü arkalı çevir bitti gitti
Ama koyma beni çeyizine felan vazgeçtimÇeyizime koyam
dur kuzuu iş üstündeyim geliyom![]()
Bende yemekte çok güzel oluyor konseveyide dene oda süper oluyoTesekkür ederim canim benimcok seviyorum kurumus domatesi
![]()
Hangi anlamda kız pembiş ev eşyaları diyosan hiç öyle değil tarzım bakşa konuları diyosan bilememAma koyma beni çeyizine felan vazgeçtimpiskolajim bozulcak
hele ki yeni evli Olcan
aman aman
![]()
Her iki konudada dedim canimcim ful mavi yaparsın yada pembis :)Hangi anlamda kız pembiş ev eşyaları diyosan hiç öyle değil tarzım bakşa konuları diyosan bilemem![]()
Maviyi sevdiğimi söylemiş miydim :) çok severim beyaz ve mavi :)Her iki konudada dedim canimcim ful mavi yaparsın yada pembis :)
Oy oy oy her yer mavi beyaz olcak anladım cano :)Maviyi sevdiğimi söylemiş miydim :) çok severim beyaz ve mavi :)
Oy oy oy her yer mavi beyaz olcak anladım cano :)
Bende çok severö ama hiç bir eşyam mavi değilMaviyi sevdiğimi söylemiş miydim :) çok severim beyaz ve mavi :)
:)) hani bazen elbise falan almak isteyince kafamızda bi şekil tarz olur eve geliriz hiç alakası olmayan şeyler almışızdır ya korkuyorum evimi yaparken öyle olucakBende çok severö ama hiç bir eşyam mavi değilkıyafetlerm de mavşden lacşvertten gecilmz
![]()
Aminnnn hemde senin hemdeEses07
İşte o durumun yegane örneği benim:)) hani bazen elbise falan almak isteyince kafamızda bi şekil tarz olur eve geliriz hiç alakası olmayan şeyler almışızdır ya korkuyorum evimi yaparken öyle olucak![]()
Ya ben spora baslicam diyorum sizezararı olurmu tedaviden oncee
niye beni duymuyonuzzzz
![]()
Kuzu valla fikrim yok hiç diye yazmadım hamiş olanlar yazsın :)Ya ben spora baslicam diyorum sizezararı olurmu tedaviden oncee
niye beni duymuyonuzzzz
![]()
Sporun s sini bu kış görücem dahaYa ben spora baslicam diyorum sizezararı olurmu tedaviden oncee
niye beni duymuyonuzzzz
![]()
Evde kuzum eşimin koşu bandı felan var ona çıkmayı düşündüm belki bı yararı olur diye bide yüzmeyi düşünüyorumNeden olmasın canım
İyi olur tabi
Doktoruna söylersin başlarken
O seni yönlendirir
Ne zaman ve nerde bbaşlıyorsun
Ne güzel canımE
Evde kuzum eşimin koşu bandı felan var ona çıkmayı düşündüm belki bı yararı olur diye bide yüzmeyi düşünüyorum