- Konu Sahibi Tatlianne20
 - #15.481

Edelim kuzum ama diyet yapmicam Karatay usulü yapalım 0 ekmek 0 şekerKuzu valla fikrim yok hiç diye yazmadım hamiş olanlar yazsın :)
Bende yapıyorum beraber devam edelim zararı yoksa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edelim kuzum ama diyet yapmicam Karatay usulü yapalım 0 ekmek 0 şekerKuzu valla fikrim yok hiç diye yazmadım hamiş olanlar yazsın :)
Bende yapıyorum beraber devam edelim zararı yoksa![]()
Kışın nolcak kiSporun s sini bu kış görücem daha![]()
1,60 boyundayım 58 kiloyum kuzum bı 50 zorlucam hem kafam dağılır hemde bı faydası olur belkiNe güzel canım
Spor yapmak insana
✔
Bugün öyle çok yedim ki1,60 boyundayım 58 kiloyum kuzum bı 50 zorlucam hem kafam dağılır hemde bı faydası olur belki
Sanada 1 hafta veriyorum iyice dinlen sende başla kafimiz dağılır canoBugün öyle çok yedim ki
Çok yorgunum
Sanada 1 hafta veriyorum iyice dinlen sende başla kafimiz dağılır cano
Neler yaptın bakalım :)Çok yiyorum şu aralar stresten
Yatmaktan ve yemekten başka hiç aktivite yok
Bugün çok yoruldum
Neler yaptın bakalım :)
İyi gelmiştir canım sana :) kafan dağılmıştır bu dönemde kafanı dağıtıcısı şeyler yapMisafirlerim vardı canım
Evet bende yaaaaİşte o durumun yegane örneği benim![]()
Nerdesin hatun senn !!!Evet bende yaaaa![]()
Canim bende ondan kullanmistim , diger vitaminler hakkinda bir bilgim yok doktor verdiyse vardir bir sebebi...
Hayirli olsun canim benim cok sevindim..inşAllah bu sefer sımsıkı tutunur, darisi umudu beklemek , eses kardesimize ve isteyen kardeslerimize inşAllah..
Önceden baslaman iyi olmus canim..Başladım cano folidoce diye bı ilaç alıyorum

Kanamam bitse de gezmeler yüzmeler başlasaİyi gelmiştir canım sana :) kafan dağılmıştır bu dönemde kafanı dağıtıcısı şeyler yap
İyi gelmiştir canım sana :) kafan dağılmıştır bu dönemde kafanı dağıtıcısı şeyler yap
Benim vefalı arkadaşım saol cevabın içinCanim bende ondan kullanmistim , diger vitaminler hakkinda bir bilgim yok doktor verdiyse vardir bir sebebi...
Hayirli olsun canim benim cok sevindim..inşAllah bu sefer sımsıkı tutunur, darisi umudu beklemek , eses kardesimize ve isteyen kardeslerimize inşAllah..
Topiğine kaldigin yerden devam edersin..
Önceden baslaman iyi olmus canim..
Benim vefalı arkadaşım saol cevabın için![]()
Sohbetimize geldin.. hosgeldin...Ben neredeyim![]()
Napim canım uyudum komşuna gittim yemek temizlik felan rutinSen ne yaptın bugün