- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #29.061
Ahahhahahahaha valla sende manken gibi kızsın vücut ölçülerine göre ruslar yanında halt etmiş :)))Rusları mı sevdi acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhahahahaha valla sende manken gibi kızsın vücut ölçülerine göre ruslar yanında halt etmiş :)))Rusları mı sevdi acaba![]()
Benim manken50-55 arası takılıyoruz işte. Yok canım şimdi manken falan abartmayalım![]()
Eh hepsi onun için hak ediyorAhahhahahahaha valla sende manken gibi kızsın vücut ölçülerine göre ruslar yanında halt etmiş :)))
Senin koçanı gözüm tutmadıEh hepsi onun için hak ediyor![]()
Serracım kız topukluyla 178 oluyorum diyo biz 162 boyunuzla iddiaya girmeyelim benceBenim manken![]()
Niye yaSenin koçanı gözüm tutmadı![]()
Sus kız sen :))girerim ben askim yeterSerracım kız topukluyla 178 oluyorum diyo biz 162 boyunuzla iddiaya girmeyelim bence![]()
Ahahahhahahahahhaha benim de gizem valla bu iş de bi iş varrrrrSenin koçanı gözüm tutmadı![]()
Stres yediriyor banaKız kim tombimedi kiiiiii((
NerdeeeeZayıflican kuzuu ne öyle yarın ilk iş spor
Söylemeyeyim benKaç kilosunuzzz?Spor salonuna gidiyorum fitimdir
![]()
Süper canım ideal170'im bende. Topukluyla falan çıkarıyoruz 178 üstüne :)) Kilo da 50-53 arası diyelim :)
Tabi adamlara yetişmek güç :))
Ben sana verem fazlalarıValla ben memnun değilim kilo almam lazım. Hele nişan süreci işsizlik derken sıkıntıdan verdim.
İzmire laf etmiş bikereNiye ya![]()
HahahhahaAhahahhahahahahhaha benim de gizem valla bu iş de bi iş varrrrr![]()
İzmire laf etmiş bikere![]()
Helal olsunnnnnn :ddddSus kız sen :))girerim ben askim yeter![]()
Oys ye beni aplaaTribini yerim ya
Tripkolik![]()
Korkutuyorsunuz beniAhahahhahahahahhaha benim de gizem valla bu iş de bi iş varrrrr![]()
Göster bide İzmirli Olcan
Dur ben ona gösteririm İzmire laf etmek de neymiş
Biraz alabilirim fazlalarınızı![]()

Dur ben ona gösteririm İzmire laf etmek de neymiş
Biraz alabilirim fazlalarınızı![]()