• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yordular ya hiç acımadılar iyi mi :deli: Bu sene farklı bir okula geçiş yaptım. Çocuklar 4. Sınıf ve fazlasiyla disiplin problemleri var. Surekli ogretmenleri degismis. Nasıl düzeltirim bu saatten sonra kara kara düşünüyorum. Bakalım :KK14: Sana ne oldu hasta misin ? o_O
Bana da oğlan bulastirdi
Ah disiplin çok zor yaa yazık çocuklara zirt port öğretmen değişikliği kotu oluyor valla çok zor gbi kuzum yaa

Yaaa Akdeniz’e bayılırım özellikle Antalya’ya.. Ama tatil için. Sürekli yaşanmaz orda ya. Beyni kaynar insanın. Allah yardimciniz olsun :KK45:
Yaşanıyor canim tek eksi yani sicaklik :) diger sehirlere bakis cok ucuz bir sehir artisi cok bana göre.

Son düzenleme:
Esesim özel konuşma kısmında en altta iki kutucuk var. Başka konuşmacıların katılmasına izin ver gibi bi şey yazıyo. Oraya tik koy.
Sonra alıcılara atıyorum @Nnuurrr,@Eses07 gibi devam et ekle hepimizi mesaj yaz gönder üşenmezsen yap özelden yazalım bazı şeyleri :) kimseyi unutma ama sonradan ekleyemiyosun :))
Beni unutmayın :D

Bana da oğlan bulastirdi
Ah disiplin çok zor yaa yazık çocuklara zirt port öğretmen değişikliği kotu oluyor valla çok zor gbi kuzum yaa
4 e kadar gelmişler ama öğretmen gelince nasıl ayağa kalkacaklarından daha haberleri yok. Gelen boşlamış kuzucukları giden boşlamış. 1 senede de ben neyi ne kadar yapabilirim. Elimden geldiğince artık... Geçmiş olsun koalam sanada yakuşuklu oğluşuna da :KK200:

4 e kadar gelmişler ama öğretmen gelince nasıl ayağa kalkacaklarından daha haberleri yok. Gelen boşlamış kuzucukları giden boşlamış. 1 senede de ben neyi ne kadar yapabilirim. Elimden geldiğince artık... Geçmiş olsun koalam sanada yakuşuklu oğluşuna da :KK200:
İnş duzelirler canmm saol kuzumm ucumz de hastayiz babamz sağlam inş onu da hasta etmeyiz

Puffy uyanamadı, yatağımıza geçmiş.:p Kedimle tanışın kızlar :))

IMG_5867.webp

Back
X