- Konu Sahibi Tatlianne20
- #30.301
:)Ahahhahahayapi gereği
Ama snirlenince kaciiiinnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Ahahhahahayapi gereği
Ama snirlenince kaciiiinnnn![]()
Erkek tarafida yapiyo hazirciKız çeyizi sen hazirlican kız tarafı sensn
Ahahhahahaha
Bal bal
Onlar sknti değilErkek tarafida yapiyo hazircikızımın eşarpları patiği bol olsun canim
![]()
Hahahahha:)) hiiiç trip yiyemem valla tıpış tıpış gelir anlatırım![]()
Sizsiniz balBal bal![]()
Sen kızıma ne layık goruyonOnlar sknti değildamatlık çeyizini bohcani hazırla
kaç bilezik istiyon
![]()
İste bekledigim dünür performansıSen kızıma ne layık goruyon![]()
![]()
Ahaha nereden bunu koydum ben de bilmiyorum. Bir anda aklıma geldi bunu koydum. Efendim canım :)
Hayırlı geceler canmmm yarn bekleniyorsun :) mcxKardeşlerimmm hepinizi çok seviyorum uyuyorum bende :) iyi geceler Allah rahatlık versin çok öptüm hepinizi :)
İyi uykular kuzu, yarın bol şanslar :))Kardeşlerimmm hepinizi çok seviyorum uyuyorum bende :) iyi geceler Allah rahatlık versin çok öptüm hepinizi :)
Ee kuzum senin gelinin olucak neyin konuşmasını yapım koluna takıp gezdirİste bekledigim dünür performansıboyle dunurun kızına neler almam ki
![]()
NaberAhaha nereden bunu koydum ben de bilmiyorum. Bir anda aklıma geldi bunu koydum. Efendim canım :)
Kuzu bu değiştir ya inan bende zorlaniyomAhaha nereden bunu koydum ben de bilmiyorum. Bir anda aklıma geldi bunu koydum. Efendim canım :)
:) yarın tüm olan bitenle burdayım inşallah kuzumm :)Hayırlı geceler canmmm yarn bekleniyorsun :) mcx
İyi uykular kuzu, yarın bol şanslar :))
Yaaaa yirimEe kuzum senin gelinin olucak neyin konuşmasını yapım koluna takıp gezdircek olan sensin
![]()
İyi geceler kuzum yarın beklediğinden de iyi geçer inşallahKardeşlerimmm hepinizi çok seviyorum uyuyorum bende :) iyi geceler Allah rahatlık versin çok öptüm hepinizi :)