- Konu Sahibi Tatlianne20
- #30.341
Sana isinmayan ölsünBenim geyik geyik geyikntopiginde birşey var kesinherkes oradan buraya yönelip can ciğer oluyoruz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana isinmayan ölsünBenim geyik geyik geyikntopiginde birşey var kesinherkes oradan buraya yönelip can ciğer oluyoruz
![]()
Oo alırım vallaAhahahah bi tane olursa da nurun kini alirm napaksende bi oğlan bende bi kız yaptık mi sen bizden kız alırsın
![]()
![]()
Ahhaha al kızOo alırım valla![]()
Bak bana kızını vermeyenin kızını kaciririm heeAhhaha al kız![]()
Evet benziyor
Hahaha ben verem kız allı duvaklı gelin olsun davulla zurnayla çıksınBak bana kızını vermeyenin kızını kaciririm hee![]()
İvit.Kuzu avatardaki sen misin
Ana ciddi misn kız
HahahahaEvet benziyor
Kız su yağmur nerde ya bundan sonra herkesin nosunu alican haaaa kafayı yedirtceniz bana !![]()
Allah mesut etsin yeni gelinHoşbuldum çok şükür iyiyim canım sen nasılsın düğünüm oldu şimdi kendi evimdeyim 2 hafta oldu düğün olalı![]()
Olsun kuzuda ben kaçırsamda yaparım gulomun kuzusunu hiç boynunu bukermiyimHahaha ben verem kız allı duvaklı gelin olsun davulla zurnayla çıksın![]()
Olur mu hiç kuzu bugün disardaydim hiç giremedim ki
Aynen yaaa başına birşey mi geldi böldü şimdiye eve gelmiş olmalı bu kadar tatil sürer miHahahahabende çok merak ediyorum kuzu ya insan hiç ozlemezmi bizi
![]()
Ah ben seni yerimmMmmm yaaOlsun kuzuda ben kaçırsamda yaparım gulomun kuzusunu hiç boynunu bukermiyim![]()
Noldu ki :)Ana ciddi misn kız![]()
Arada bakıp çıktım kuzu pek duramadimÇevrimiçi gözüküyordun
burdasın sanmıştım
bence şimdi geldim daha
Anladım canımArada bakıp çıktım kuzu pek duramadim