• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar büyük gün geldi çattı. 1 saattir yatakta dönüp duruyorum korku ve heyecan öyle bi bastı ki karnıma ağrı giriyor kalbim aşağı doğru akıyor. Sanki ilk defa anne olacak gibiyim. Canim oğlumda bu gece yanımda yatıyor gel birlikte yatalım dedim kuzum benim sarılarak uyudu kaldı koynumda. 1 gün ayri kalcaz onunla o 1 günde bile cok ozlerim kokusunu içime cekip duruyorum durmadan. Sizlerle paylasmak istedim. Hepiniz tek tek aklimdasiniz az once dua ettim doguma girerken yine ederim insallah. Siz de bana dua edin bebegimi sağ salim kucağıma alayım. Hepinizi ayri ayri seviyorum canlarımmm ❤❤❤
Allahım sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin inşallah sağlıklı ve kolay geçer

Son düzenleme:
Selam kizlar :) bebegim tam 9da doğdu. 9 bucukta da ameliyathaneden çıktık ikimizde iyiyiz Allaha şükür. Cok ağrım var onun dışında iyiyim. Hepinize tek tek dua ettim Allah kabul etsin insallah
Maşallh canım yaaa çok geçmiş olsun kardeşim inşallah yakın zamanda ağrılarında geçer minik kuzuyu benim için kokulu kokulu öp lütfen :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:❤️❤️❤️

Oyy canim benim o toparladı bide artık sevilecek zamanı :)
Aynen canım biraz toparladık ama şimdi de gaz sancımız çıktı yavrum kıvranıyor bi damla aldım onu veriyorum bende anason içiyorum biraz rahatlıyor sensin kız ne kadar doğdu sen nasılsın biraz kalkabildin mi

Maşallh canım yaaa çok geçmiş olsun kardeşim inşallah yakın zamanda ağrılarında geçer minik kuzuyu benim için kokulu kokulu öp lütfen :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:❤️❤️❤️
Kuzum evlenmişsin, tekrar hayirli olsun inşAllah seninde güzel haberlerini aliriz öpuyorum cok:KK15:
Kızlar. Gezmeye girmeyi düşünüyoruz. Da mardin mi urfa mı diye kararsizim. Gidenin iz varmı tavsiyeleriniz
Kuzum yardimci olmak isterdim ama maleseff hiç gitmedimm:KK43:
Ya kızlar @Zeytin tanem den haber alan var mı geçmişi okuyamıyorum kaçırdığım bişey var mı
Kuzum yalniş etiketlemişsin , en son nezle olmuştu sanirsam..:KK1: gelir inşAllah..:KK55:

Kuzum evlenmişsin, tekrar hayirli olsun inşAllah seninde güzel haberlerini aliriz öpuyorum cok:KK15:

Kuzum yardimci olmak isterdim ama maleseff hiç gitmedimm:KK43:

Kuzum yalniş etiketlemişsin , en son nezle olmuştu sanirsam..:KK1: gelir inşAllah..:KK55:
Kız en son 13 un de gelmiş grip bu KDE uzun mu sürüyor :)

Back
X