- Konu Sahibi Tatlianne20
- #31.121
Gel gel kayısı çayı içelim :)Ben severim özellikle balkondaysak :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel gel kayısı çayı içelim :)Ben severim özellikle balkondaysak :))
Buyrun hanımefendiUyku getirir ama ben içerim :))
Aminnn sağolasın, her mesleğin kendi çapında bir zorluğu var işte. Ne yapalım..Aynen senin de eşinin de gezmeli ve zor meslekler Allah yardımcınız olsun canım:)
Ohhh mis valla bazen bana geliyor düşüncesi şöyle geç vakiite kafa dengi kız arkadaşlarımda sabahlara kadar dedikoduu çay kahveeGel gel kayısı çayı içelim :)
Sakın normal olma kuzuI love delilik![]()
![]()
Ooo alırım bir dalİzmireee![]()
Bence yine de iyi bir teklifffOoo alırım bir dalSenin gelecekteki ufaklığın öğretmeni olam mı ama torpil geçmezzzz
![]()
Bence yine de iyi bir teklifffEternaaLLove
Valla gel sabahlayalimOhhh mis valla bazen bana geliyor düşüncesi şöyle geç vakiite kafa dengi kız arkadaşlarımda sabahlara kadar dedikoduu çay kahvee![]()
Ol kuzum geçmesin dedesi yeter onaOoo alırım bir dalSenin gelecekteki ufaklığın öğretmeni olam mı ama torpil geçmezzzz
![]()
Valla süper olurduuuuuValla gel sabahlayalim![]()
Kız gitmedim gellBak bana derken kendi uyudu bir daha saçaklarımı yolmak ister o yoldurmam artık
Hadi bende gittim hepinize iyi geceler dilerim. Çoook öpüyorum herkesi
![]()
İyi geceler kuzummm biz de öptükBak bana derken kendi uyudu bir daha saçaklarımı yolmak ister o yoldurmam artık
Hadi bende gittim hepinize iyi geceler dilerim. Çoook öpüyorum herkesi
![]()
:) Kahveler benden goztepede bolkonda oturalım senleValla süper olurduuuuu![]()
Kız sen çalışmalara devam dimi ne durumdasın bakiiim hadi inşallahhhh ver bize müjdeyiOl kuzum geçmesin dedesi yeter ona![]()
Devam kuzu nerdeeee ben hamile kalsam Dünya tersine dönerKız sen çalışmalara devam dimi ne durumdasın bakiiim hadi inşallahhhh ver bize müjdeyi![]()
İstanbulda olsaydın bu teklifin çok hoş olurdu:) Kahveler benden goztepede bolkonda oturalım senle![]()
Sen ne taraftaydın canım istanbulda? :)İstanbulda olsaydın bu teklifin çok hoş olurdu![]()
Ee bi gün düşerse ayagin İzmir'e beklerimİstanbulda olsaydın bu teklifin çok hoş olurdu![]()
Dur bakalım olcak ben öyle hissediyorummmDevam kuzu nerdeeee ben hamile kalsam Dünya tersine döner![]()