• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet canım allah razı olsun inşallah hayırlı sağlıklı olur ve kucagıma alabirim çok heycanlıyım çok mutluyum, zaten kaç gündür giremiyom bugün bu güzel haberi sizlerle paylaşcaktım ama Tatlianne20 nin bebiğnin haberini alınca söyleyemedim çok üzüldüm ama vardır bunda gayır inşallah cennette çok mutlu olur
Amin canim inşallah

Allahım sabır versin canım❤️dualrım meleğin ve senin için :KK43:üzgünüm

T Tatlianne20 canım çok üzüldüm rabbim inşallah en kısa zamanda toparlanırsın bebeğin de melek oldu bekliyor seni.... üzülme ne olur rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah bu saatten sonra

T Tatlianne20 canim cok uzuldum dyydugumda.basin sagolsun.Allah sabirlar versin.

iyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsun başın sağolsun canım yeni gördüm :KK43:

Oyy!! Kuzum gelmiş hoşgeldin❤️ Daha iyisindir umarım seviliyorsun ..❤️

Sagolun kizlar sukur şimdi iyiyim iyi olmak zorundayim kizimda yeri iyi huzurlu evinde bana yeter.

İyiyim çok şükür canımm. Yavaş yavaş yapıyoruz elle tutulur bi şey yok ortada ama kuzu :))
Zamanla hepsi olur ne ara aldık yaptık bu kadar şeyi dersin ;) bide ihtiyacin olan herseyi al bazilarini evlendikten sonra alirim deme alinmiyor onlar nedense :) benim öyle diyip alamadığım bir sürü sey var kaldi gitti senin içinde kalmasin ;)

Zamanla hepsi olur ne ara aldık yaptık bu kadar şeyi dersin :KK66: bide ihtiyacin olan herseyi al bazilarini evlendikten sonra alirim deme alinmiyor onlar nedense :) benim öyle diyip alamadığım bir sürü sey var kaldi gitti senin içinde kalmasin :KK66:
Hmm büyük şeyleri alırım kuzum inşallah yani çok abartmadan yapmak istiyorum zaten ufak tefek kalanı da evlenince alırız diyorum bilmiyorum :) sağ ol canım benim :)

Back
X