- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.221
Temizlik yapıyorum canim kapilar kapandi ama hala toz bitmiyor bu evde. Sen nasılsın neler yapıyorsunAynen canım hergun güzel bir an tadını cikartmak gerek napıyon kuzum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizlik yapıyorum canim kapilar kapandi ama hala toz bitmiyor bu evde. Sen nasılsın neler yapıyorsunAynen canım hergun güzel bir an tadını cikartmak gerek napıyon kuzum.
Bende şimdi kalkıp temizlige bişiler yedim belki misafir gelebilir islerim duruyor yavas yavas yapiyom yorgunluk var simdiye biterde otur kalk .Temizlik yapıyorum canim kapilar kapandi ama hala toz bitmiyor bu evde. Sen nasılsın neler yapıyorsun
Ayy burası çok soğuk yaNazar ettim kız bugün burasi da yağmaya esmeye basladi ama öyle soğuk yok yinede :)
Bosver çok da yorma kendini zaten yavas yavaş yap kuzumBende şimdi kalkıp temizlige bişiler yedim belki misafir gelebilir islerim duruyor yavas yavas yapiyom yorgunluk var simdiye biterde otur kalk .
Kzum evlenmissin hamilesin kiz bi hayirli olsun diyemedim masallaj.Herkes de neler var kimler ne alemde klasik dedikodular var mıı..??
Su kızlar nerde kayboldular.bir sesleneyim.Bosver çok da yorma kendini zaten yavas yavaş yap kuzum
Valla kis geldi artik. Hava cok soguk biz klimayi actik bile@umudu beklemekByNkoaLa N Nnuurrr
Eses07 @azerinnn
brn88 @minik meleklerim
PrensesAnnesi_
Senden Gelen
Diktorya Secret
Oeksuez huhu kış geldi kabuga cekildik kuşlar.
Aynen vallaha kanepeler çekilsin petekler gozuksün de evim isinsin@umudu beklemekByNkoaLa N Nnuurrr
Eses07 @azerinnn
brn88 @minik meleklerim
PrensesAnnesi_
Senden Gelen
Diktorya Secret
Hayırlı olsunHerkes de neler var kimler ne alemde klasik dedikodular var mıı..??
Bizede yollayin biraz :) degil miValla kis geldi artik. Hava cok soguk biz klimayi actik bile
Kış geldi battaniyeler ve çorbalar vazgeçilmezim :))@umudu beklemekByNkoaLa N Nnuurrr
Eses07 @azerinnn
brn88 @minik meleklerim
PrensesAnnesi_
Senden Gelen
Diktorya Secret
Aynen vallaha yubiy aaltında bu akşam yayla corbasimi yapsam ki canım da istediKış geldi battaniyeler ve çorbalar vazgeçilmezim :))
Olur gondereyim suan yagmur yagiyorBizede yollayin biraz :) degil migulse14 kistan
Aman dikkat et sen kuzum iki canlisin artik üşütmeAyy burası çok soğuk ya
Ay yok kiz bana gelmesin benim küçük çocuklarım var iyiyiz simdilik biz :) bizim evde doğal gaz falan da yok klimaya bağlıyız dur simdiBizede yollayin biraz :) degil migulse14 kistan
Valla kis geldi artik. Hava cok soguk biz klimayi actik bile
Aynen vallaha kanepeler çekilsin petekler gozuksün de evim isinsinbol bol çorba içeceğimiz günler geldi kızlar
Aynen ben acmadim daha ev temizliği bitsin sindilik idare ediyom :) corba yaz kış bizde vazgecilmez.Kış geldi battaniyeler ve çorbalar vazgeçilmezim :))
canımm tatlışımm kış geldii evet yaa havalardanmıdır nedirr böyle bi durgunluk var içimde benim sen nasılsın kuzucumm nasıl geçiyor günlerin kurban olduğumm@umudu beklemekByNkoaLa N Nnuurrr
Eses07 @azerinnn
brn88 @minik meleklerim
PrensesAnnesi_
Senden Gelen
Diktorya Secret
Canim aynen bende evime geldim 1 buçuk aydır yoktum kış temizliğine girdim yaz kış derken besik kaldirdik bozdum eşyaları topla bugundeutfakla ugrastim buz dolabi kaldi sonra bi sil şüpur biraz dinleneyim dedim. Sen naptin balım.Aay vallahii tatlisim yaa havalar soguyunca hic
canımm tatlışımm kış geldii evet yaa havalardanmıdır nedirr böyle bi durgunluk var içimde benim sen nasılsın kuzucumm nasıl geçiyor günlerin kurban olduğumm![]()