• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sonbahari daha cok seviyorum ama:)yazin skiliyorum :))
Azerbaycandayim canim ben
Güzel yer severim azerileri:)
Kuzummm ben giremiyorum cok ya :KK43: hem calisiyorum hem ev isi.. bide midem bulaniyor.. carsamba doktorda randevum var..
Hayırlı olsun işin canım miden ne için bilmiyorum Hayır olsun dikkat et canım.
Aleyküm Selm canım hosgeldin

:KK3:selam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı :KK48: Gün içerisinde neler yapıyorsunuz. Bugün ne yemek yapacaksınız. Mutlumusunuz nasil mutlu oluyorsunuz. Hayatiniz kısacası nasıl geçiyor. Her türlü muhabbet espiri konuşalım.. herkes davetlidir.umarım güzel kavgasiz sorunsuz bir topik olur haydi bismillah diyelim :halay:
NOT:bu topikte espiri güzel muhabbet olsun espiri şaka kaldirmayan kendine guvenmeyen gelmesin kurban olam yeni hamisim:anneadayı: stres yapmayın bana:KK25:hadi çıkın çıkın gelin bekliyorum.

Ders çalışıyorum... Her günüm böyle. :işsiz:

Yok abla.. :olamaz:Normal evdeyim onun dışında erkek arkadaşımla ve kız arkadaşlarımla yazışmak ve buraya girmek :işsiz: burası iyi geliyor .
Canim benim dur daha yolun basindasin derslerine odaklan yoksammm kadinlarin isi gucu bitmez kacinci sınıf aynen bura herkese iyi geliyor bende ole

Canim benim dur daha yolun basindasin derslerine odaklan yoksammm kadinlarin isi gucu bitmez kacinci sınıf aynen bura herkese iyi geliyor bende ole
Ben üniversiteyi bıraktım ilk senemi okudum maliye bölümüydüm şimdi edebiyat için çalışıyorum. Öğretmen olmak istiyorum. Sevdiğim ve istediğim bir meslek.. :kahve::KK36:

Ben üniversiteyi bıraktım ilk senemi okudum maliye bölümüydüm şimdi edebiyat için çalışıyorum. Öğretmen olmak istiyorum. Sevdiğim ve istediğim bir meslek.. :kahve::KK36:
Allah gönlüne gore versin inşallah amacına ulasursin bırakma meslegi canım bende lise terk 4 sene evliyim ev evi isleri bura takilmaca :)

Back
X