- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.301
Aferin güzel dusunuyon erken evlenme zaten kolay değil meslegin olsun hedefin varsa yürü canım.İnşallah.. Bebiş için 6-7 sene sonra evleneceğim.. Güzel bir şey olmalı bebiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferin güzel dusunuyon erken evlenme zaten kolay değil meslegin olsun hedefin varsa yürü canım.İnşallah.. Bebiş için 6-7 sene sonra evleneceğim.. Güzel bir şey olmalı bebiş![]()
Nasılsın tatliannemPembeemzik hayırlı geceler kuzum.
Iyiyim kuzum tv bakıyorum eskisi gibi kizceler yok sohbete cagirayim dedim uyku tutmadi sen napıyon balım.Nasılsın tatliannem![]()
Eskiler yok biz varız aşk olsun.Iyiyim kuzum tv bakıyorum eskisi gibi kizceler yok sohbete cagirayim dedim uyku tutmadi sen napıyon balım.
Ah keske uyku tutmasa,gozumden akiyor ama benim cocuk tuttu beni:)Culhagibi senidemi uyku tutmadi BACIM:)
Kız begenmesem çağırır miyim buralar doluydu bile ben arkadaş davet ederdim herkesle güzel sohbet kaynasirm bayadir olmayinca ortalık durgun :) ah canım is is demi çayını demledinmi bare bende misafirlar gitti bizimki asker ugurlamasina gitti bende uzandım tv bakiyom.Eskiler yok biz varız aşk olsun.
Sen bizi beeeenmiyor musun
Ben de napayım canım çamaşır katlıyorum çamaşır asıyorum velet yatırıyorum ev temizliyorum mutfağı topluyorum hepsi bir arada
Yarın gezeyim azcık diye![]()
Demekki telaslar hep ayni.Ben de az once katladim,simdi bebeyle ugrasiyorum..Eskiler yok biz varız aşk olsun.
Sen bizi beeeenmiyor musun
Ben de napayım canım çamaşır katlıyorum çamaşır asıyorum velet yatırıyorum ev temizliyorum mutfağı topluyorum hepsi bir arada
Yarın gezeyim azcık diye![]()
Ah kuzum allah kolaylik versin çocuk deyince akarsular durur. ina laf yok :) kac aylik canımAh keske uyku tutmasa,gozumden akiyor ama benim cocuk tuttu beni:)
9 olacak bir hafta sonra,ama hala gece uykusu satte bir,iki saatte bir bazen daha sık sekilde uyanir haldeyiz.Tum gece uyuyup,ertesi gun, dun gece uyuyamadim ya, diyen es kisisine suikast planliyorum simdi.. Sen napiyosun cocuk var mi?Ah kuzum allah kolaylik versin çocuk deyince akarsular durur. ina laf yok :) kac aylik canım
Ben de 3 tane anca fırsat bulabiliyorum vallaDemekki telaslar hep ayni.Ben de az once katladim,simdi bebeyle ugrasiyorum..
Demledim valla bi taraftanda çay içiyorumKız begenmesem çağırır miyim buralar doluydu bile ben arkadaş davet ederdim herkesle güzel sohbet kaynasirm bayadir olmayinca ortalık durgun :) ah canım is is demi çayını demledinmi bare bende misafirlar gitti bizimki asker ugurlamasina gitti bende uzandım tv bakiyom.
Allah kolaylik versin...Ben de 3 tane anca fırsat bulabiliyorum valla
Demledim valla bi taraftanda çay içiyorum,buyur gel kuzum ama beraber yapcaz işleri çaydan sonra
![]()
Ne bileyim aklima geldi değiştirdim..Psikolojik Deliii kuzu nicikn güzel oldu nerden esti canım.
Aminnn canım cümlemize inşallahAllah kolaylik versin...
Çevremde buralarda genelde çocuk sallayan anneler olduğu için anlıyorm seni umarim kısa zamanda düzene girer balım bende 3 düşük yaşadım bitanede yeni dogum yaptım 2 hafta oldu vefat etti kizim çocuğum yok 1 ay yaşadı. Karnimda sorunlar vardi aldirmadim dogarkende bir ay kuvezde kaldi nefesi tetmedi kalbi durdu.9 olacak bir hafta sonra,ama hala gece uykusu satte bir,iki saatte bir bazen daha sık sekilde uyanir haldeyiz.Tum gece uyuyup,ertesi gun, dun gece uyuyamadim ya, diyen es kisisine suikast planliyorum simdi.. Sen napiyosun cocuk var mi?
Arada guzel olur çılgın olmak napıyon nasılsın kuzum.Ne bileyim aklima geldi değiştirdim..
Deli olmak iyidir...![]()
Oo sen yeterki iş de bana gözü Kapalı yaparım ondan sonra cay keyfi güz çıkıyor ellerine sağlık balım.Ben de 3 tane anca fırsat bulabiliyorum valla
Demledim valla bi taraftanda çay içiyorum,buyur gel kuzum ama beraber yapcaz işleri çaydan sonra
![]()
Hamd olsun.Arada guzel olur çılgın olmak napıyon nasılsın kuzum.
Bende misafirler vardi bugün gitti iyiyim şükür canım kisa ev temizligi bitti sayokir yaptım yarinda yorgan yastık havalandircam duzenliycem isler bitti sayılır.Hamd olsun.
Misafir gelen giden yoruldum.dinlenmek istiyorum..
Sen nasıl oldun canimmm