• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karabük küçük yer güzel ama sıkıcı okuluda iyi ama benim sosyal olmadigindan cevrem güzel.

Insallah karsilasirsin canim benimde samimi arkadas yok ama teyzelerle güzel vakit geçiyor.

Hersaman etiketlerim balım merak ediyorum sizleri şükür iyiyin balım misafirlarim gitti bugün uyumusum biraz şimdi islerimi yapcan sen neler yapion kuzum

Kiz bykoala senmisin balim

Tunaydin balim is guc derken şükür sen nasılsın napıyon kuzum

Bende bişiler yedim ev ytopluycam suour yorgan cikarcam disari yastiklar sen fistigim nasil annesi.

Iyiyim balim misafirler gitti bende islerimi yapiyor m sen napıyon balım

Geçmiş olsun balim nane limon taylot ic ihlamur.

Insallah canım allahin nasip etsin seninde saglikli annali babali buyusun minisim

Sukur kuzun havalar güzel bahar havasi işler güçler.

Nasil gidiyor balim hamislik

Iyiyim kuzum mis gibi hava is guc sen fistik nasil balim.
Çok şükür canım yaaa temizlik filan işte aslında temizlik için kadın gelicek Perşembe günü ama yine de yapacağım işlerim var yetişmiyor bi türlü sen neler yapıyorsun bakalım

Abartmadigi sürece güzel canım. Ama benimki abartıyor. Birlikte büyüdüğüm kuzenlerimle bile görüştürmüyor hatta bununla kalmayip cocukluk fotoğraflarımızı bile yok etti. Sosyal medya kullanmak yok. Tesettürlüyüm ama mesela azicik bilegimin üzerine açılsa kolum büyük olay yapar. Bu da beni bunaltıyor
Owww bu da aşırıya kaçmış baya bir .. :KK57:

Çok şükür canım yaaa temizlik filan işte aslında temizlik için kadın gelicek Perşembe günü ama yine de yapacağım işlerim var yetişmiyor bi türlü sen neler yapıyorsun bakalım
Bende temizlik bitti yorgan yastik havalndiriyim yarin onlari toplarim is guc ayni.

Çok şükür iyi canim bi sıkıntı yok azıcık kavga ediyoz azicik sevisiyoz öyle büyüyüp gidiyor 34 günlük oldu bugün zaman geçiyor hic anlamiyorum bile. Sen nasılsın tatlimmmm
Bende şükür iyim kuzum aynı bizdede ole şükür halimize.
İyim bitanemm sen napiyosun ♥️♥️
Yemek falan yedik ıhlamur içiyorum oturup:)

Karabük küçük yer güzel ama sıkıcı okuluda iyi ama benim sosyal olmadigindan cevrem güzel.

Insallah karsilasirsin canim benimde samimi arkadas yok ama teyzelerle güzel vakit geçiyor.

Hersaman etiketlerim balım merak ediyorum sizleri şükür iyiyin balım misafirlarim gitti bugün uyumusum biraz şimdi islerimi yapcan sen neler yapion kuzum

Kiz bykoala senmisin balim

Tunaydin balim is guc derken şükür sen nasılsın napıyon kuzum

Bende bişiler yedim ev ytopluycam suour yorgan cikarcam disari yastiklar sen fistigim nasil annesi.

Iyiyim balim misafirler gitti bende islerimi yapiyor m sen napıyon balım

Geçmiş olsun balim nane limon taylot ic ihlamur.

Insallah canım allahin nasip etsin seninde saglikli annali babali buyusun minisim

Sukur kuzun havalar güzel bahar havasi işler güçler.

Nasil gidiyor balim hamislik

Iyiyim kuzum mis gibi hava is guc sen fistik nasil balim.
Kolay gelsin kuşum. Çok yorma kendiniii

Back
X