- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.701
Evet ya gıcık iş vallaAynen benim sadece gömlek oda esim pek giymez ama bi giydinmu onu cikar onu dene koy tekrar duzenld utule yazin cikar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya gıcık iş vallaAynen benim sadece gömlek oda esim pek giymez ama bi giydinmu onu cikar onu dene koy tekrar duzenld utule yazin cikar
Nasılsın naoiyon boncuk pamugum nasıl.Tatlimm![]()
Çok şükür çalısıyorum da temizliğe yardımcı geliyor. O da olmasa kesin baba evini boylamıştım:))Ooo sen tam yasinda dinamik azimlisin ne ole kendini yaslandirma geçsin genç. Ne 50 liler gördük burdaa![]()
Evet ya gıcık iş valla
Ne isindesin olsun canim herkesin bir duzeni var sevcek diye bisey yok bende bi ara calisiyordum.Çok şükür çalısıyorum da temizliğe yardımcı geliyor. O da olmasa kesin baba evini boylamıştım:))
Çalışmayı seviyorum ama evde değil:)))
Saçlar ak ama kendimi genç hissediyorum :)))))
Bir elimde kumanda tv izliyorum bir elimde telefon. Boncuk pamugun da uyudu teyzesi iyi cok sukur keyfi yerinde masallah.Nasılsın naoiyon boncuk pamugum nasıl.
Canım benim napıyosun nasılsın
Napim kuzum kkda dolaniyom sierler konuşmayı ogrendim ifadeleri aliyom cagiriyom herkesi:)Canım benim napıyosun nasılsın
Oh oh masallah kimandalar sende herif yok heral bende tv acik ama ses dinliyorum kkda dolaniyom is guc evlerde yesin teyzesi onu fıstığı:)Bir elimde kumanda tv izliyorum bir elimde telefon. Boncuk pamugun da uyudu teyzesi iyi cok sukur keyfi yerinde masallah.sen napiyon nasilsin.
Ögretmenim. Sen nerede çalışıyordun?Ne isindesin olsun canim herkesin bir duzeni var sevcek diye bisey yok bende bi ara calisiyordum.
Iyi yaptın kuzum ya. Bende özledim. :) lifler ne durumda :)Napim kuzum kkda dolaniyom sierler konuşmayı ogrendim ifadeleri aliyom cagiriyom herkesi:)
Hoşgeldin :)Ögretmenim. Sen nerede çalışıyordun?
3 adet yaptım ekranda yeni kolay modele basliycam bakıyorum sonra icraat olabilirIyi yaptın kuzum ya. Bende özledim. :) lifler ne durumda :)
Uyuyakaldi koltukta benim herif. Bende kafa dinliyorum. Mutfakta da bulasiklar beni bekliyor ama benim hicbisey yapasim gelmiyor.Oh oh masallah kimandalar sende herif yok heral bende tv acik ama ses dinliyorum kkda dolaniyom is guc evlerde yesin teyzesi onu fıstığı:)
Ben ankarada oturuyordum bebe magzasi tekstil falan tasininca bıraktım 2 sene oldu. Ogretmenim mi diyelim ozaman :)Ögretmenim. Sen nerede çalışıyordun?
:) iyi kuzumm :) ellerine sağlık. Nasıl geçiyo günün neler yapıyosun :)3 adet yaptım ekranda yeni kolay modele basliycam bakıyorum sonra icraat olabilir![]()
Hoş buldum:)) Güzel buralar :))Hoşgeldin :)
Benimde çıktı arıza geldi ordan bi çay icio gelcek bende bulasik duruyor kalkcamda nezaman ama :)Uyuyakaldi koltukta benim herif. Bende kafa dinliyorum. Mutfakta da bulasiklar beni bekliyor ama benim hicbisey yapasim gelmiyor.
:) güzeldir güzel :)Hoş buldum:)) Güzel buralar :))