- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.761
Saol tatlim sen nasilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol tatlim sen nasilsin
İyiyim çok şükür cnm sen nasılsın :)
Sen napiosun nasilsin kuzuuuu :))Hadi inşallah bakalım
Balim oglumu emziriyordum ya anca gorebildim nasilsin ?
Burdayım:)))
Günaydin kuzum ♥Burdayım:)))
Inşallah istedigin gönlüne gore olsun kuzumNe bilym kuzum ya bozulmaz inşallah. Çok benzetiyorum kendime. İyi niyetli dobra bi insan. Bozulmasın isterim :)) babası da öyle tatlı insanlar :)
Nasılsın neler yapiyon bacim:)Geldim bacım![]()
Bende tvbizliyordum herof gelince ciktik bubarada Günaydın kuzum kahvaltı yapiyorum adami gönderdik:)çukur izliyom tatlı annem sen napiyon![]()
Günaydın canım
ih ne guzel bende sukur kuzu isler guclee GÜNAYDIN bubarada:)
Bende iyiyim kuzum kahvalti yapiyoirum şuan :)Saol tatlim sen nasilsin
Selam canimmSelam kizlar![]()
Şükür kuzum bende iyiyim Günaydın bu arada kahvaltı yapıyorum şuan:)İyiyim çok şükür cnm sen nasılsın :)
Geçmiş olsun kuzum hassassin demek sen balin tez atlatirsin inşallah kuzum ihkamur falan iç.T Tatlianne20 kuzucumm iyiyim sümük cekiyorum yaa grip oldum iyiden iyiye limonda yesem sicakda tutsam kendimi olmadibenenee yaa
Canim Günaydın iyiyim balim sen napayımSen napiosun nasilsin kuzuuuu :))![]()
Günaydın kuzum kahvaltı suan:)Balim oglumu emziriyordum ya anca gorebildim nasilsin ?
Napiyon nasılsın kuzum♥Sağol canım benim![]()
Kk da dert yanıyorum napimInşallah istedigin gönlüne gore olsun kuzum
Nasılsın neler yapiyon bacim:)
Bende tvbizliyordum herof gelince ciktik bubarada Günaydın kuzum kahvaltı yapiyorum adami gönderdik:)
Günaydın canım
Bende iyiyim kuzum kahvalti yapiyoirum şuan :)
Selam canimm
Şükür kuzum bende iyiyim Günaydın bu arada kahvaltı yapıyorum şuan:)
Geçmiş olsun kuzum hassassin demek sen balin tez atlatirsin inşallah kuzum ihkamur falan iç.
Canim Günaydın iyiyim balim sen napayım
Günaydın kuzum kahvaltı suan:)
Napiyon nasılsın kuzum♥
Hayırdır kuzum:)Kk da dert yanıyorum napim))))
Sayfama isim arıyorum canımHayırdır kuzum:)
iyiyim sağol canım. Arada uğruyorum işte. Eski tadım kalmadı galiba. Sizler iyisinizdir inşallah..
Şükür kuzum bende iyiyim hava soguk yagmur firtina ses dinkiyom yatakda kalkmaya niyet yok heral :) aynen eskisi gibi muhabett arkadaslar kalmadi ya. Herkes gitti.iyiyim sağol canım. Arada uğruyorum işte. Eski tadım kalmadı galiba. Sizler iyisinizdir inşallah..
Kesin değil canım Nisan mayıs diyoruz hayırlısı :)Kamu yönetimi fakat alandan hazırlanmadı.
Hiic kuzum bende kizimla odasinda oturuom oda oyuncaklariyla oynuyor :) kahve iciyorumInşallah istedigin gönlüne gore olsun kuzum
Nasılsın neler yapiyon bacim:)
Bende tvbizliyordum herof gelince ciktik bubarada Günaydın kuzum kahvaltı yapiyorum adami gönderdik:)
Günaydın canım
Bende iyiyim kuzum kahvalti yapiyoirum şuan :)
Selam canimm
Şükür kuzum bende iyiyim Günaydın bu arada kahvaltı yapıyorum şuan:)
Geçmiş olsun kuzum hassassin demek sen balin tez atlatirsin inşallah kuzum ihkamur falan iç.
Canim Günaydın iyiyim balim sen napayım
Günaydın kuzum kahvaltı suan:)
Napiyon nasılsın kuzum♥
Dügün ne zaman kizKesin değil canım Nisan mayıs diyoruz hayırlısı :)