• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk okulda 3 hemşire 1 öğretmen koskoca sınıfta beni sıkıştirdilar aşı yapmak için tramva kaldı 5 yaşında bile ozamanlar evler dolasilirdi aşı yapmak için annemin saçını başıni dagittigimı hatırlıyorum hep vardı bu nikah için kan veridigimde bile saglikocagini ayağa kaldırdım maalesef istemsiz tepkiler veriyorum korkudan:KK23:

2 dusugum var canım ayrıca bol boool iğne fobim var kendimi toplayınca araştırma yaptırıp öyle deneyeceğim tekrardan inşallah senin kızını da Rabbim bagislasin
CNN öncelikle geçmiş olsun benim üçüncü denemiş hala topikimiz gelmedi bendede pko var ve adet düzensizliği iki üç defa iğne oldum fakat bir sonuç yok bir kaç gün önce bir arkadaş (c-lf ballı kur) varmış bunu kullanmış ve ikinci kutuya gelmeden hamile kalmış ve adeti düzene girmiş ben birde onu deneyeceğim insaAllah size tavsiye ederim

CNN öncelikle geçmiş olsun benim üçüncü denemiş hala topikimiz gelmedi bendede pko var ve adet düzensizliği iki üç defa iğne oldum fakat bir sonuç yok bir kaç gün önce bir arkadaş (c-lf ballı kur) varmış bunu kullanmış ve ikinci kutuya gelmeden hamile kalmış ve adeti düzene girmiş ben birde onu deneyeceğim insaAllah size tavsiye ederim
Sağol canım benim hamile kalmam da sıkıntı yok.çok şükür sadece düşük yaptım sanada geçmiş olsun Allah şifa versin

Sağol canımm teşekkürler çok kötü bi kahve bağımlısıyım ama Türk kahvesi değil
Bende bazen kendime Türk kahvesi yaparım içerim bende severim .. Ama fazla tüketme herseyin fazlası zarar derler...
Tamam canım benim çok sağolasın. Tabikii her zaman ❤️❤️❤️ tatlı uykular memnun oldum çok❤️
Bende çok memnun oldum❤️
Bende cok sükürrrr :)) bende is ilanlarina bakiyordum :bicak:
Canim sen Almanya ‘daydin dimi, ne işi mesela ??
İnşAllah bulursun kuzum :dua:

Merhaba bende katılabilirmiym ♥️
Gel canim buyur gel seni etiketlerim geldiğimde :KK200:

Canim o macunu bende görmüştüm instgrm da hatta bende almayı düşünmüştüm sonra tereddütte kaldım...
Sen bi dene bakalım inşAllah faydası olur..

Ses 1 2 deneme sesim geliyor muuu huuuhuuuu :cool: ben buralara girmem ışık hızıyla artik canim :) cocuklardan pek takılmıyorum buralara. sen nasilsin balım cimcime nasıl
Aynen valla doğru dedin Allah yardımcın olsun canim benim:KK200: İki Melek’le güç ve sabırlar diliyorum sana ..

Bende iyiyim kuzumm, kız uyuyorda bir bakayım dedim arada bir ses ver özlüyorum sonra:KK68:

Bende bazen kendime Türk kahvesi yaparım içerim bende severim .. Ama fazla tüketme herseyin fazlası zarar derler...

Bende çok memnun oldum❤️

Canim sen Almanya ‘daydin dimi, ne işi mesela ??
İnşAllah bulursun kuzum :dua:

Gel canim buyur gel seni etiketlerim geldiğimde :KK200:

Canim o macunu bende görmüştüm instgrm da hatta bende almayı düşünmüştüm sonra tereddütte kaldım...
Sen bi dene bakalım inşAllah faydası olur..
Ayda 40 saat kuzum ... parttile gibi :) evet almanyada yasiyorum :p

Back
X