- 17 Şubat 2018
- 196
- 7.943
- 58
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.961
Nasilsin canim neler yapiyon bakimHayırlı geceler kuzum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsin canim neler yapiyon bakimHayırlı geceler kuzum.![]()
Kuzu uyudu da bakınıyorum canim, ne yapayım misafirim vardı bugün onunla uğraştım..Nasilsin canim neler yapiyon bakim![]()
Sen napiosun senin kuzu uyumadı mi??Nasilsin canim neler yapiyon bakim![]()
Hmm kolay gelsin canim. Gozun ayfin senin kuzu uyumus. Yok benimki daha uyumadi. Beyefendi oyun istiyor. Babasi uyumus sus diyorum baban odadan kovacak bizi guluyor.:))Sanki anliyor. Anlasak boyle ses cikarmaz benle oyna diyor bu saatte:))Sen napiosun senin kuzu uyumadı mi??
Ah canim!! Yesinler onuHmm kolay gelsin canim. Gozun ayfin senin kuzu uyumus. Yok benimki daha uyumadi. Beyefendi oyun istiyor. Babasi uyumus sus diyorum baban odadan kovacak bizi guluyor.:))Sanki anliyor. Anlasak boyle ses cikarmaz benle oyna diyor bu saatte:))
Valla oyle ben bu durumu arastirip cozum bulacagim boyle olmaz bende sersemlesiyorum onunla birlikte suan yatakta oturuyoruz oyun istiyor bendenAh canim!! Yesinler onuUykusu sorunlu bir bebek desene , gece uykusu daha iyidir gündüzden, sen onu alıştırmaya bak kuzum yoksa senin icin zor bir durum..
Eses bir göründü bir kayboldu canim, o yok ben varım..Eses07 canimmmmmm napion kizz :))
İyi geceler canımm burdayımmm nasılsın
Ah kuzum benim niye uyumadin sen bakim :)Eses bir göründü bir kayboldu canim, o yok ben varım..
Aynen canim, ne kadarlık ti bebis??Valla oyle ben bu durumu arastirip cozum bulacagim boyle olmaz bende sersemlesiyorum onunla birlikte suan yatakta oturuyoruz oyun istiyor benden![]()
Ben bakınıyorum şöyleAh kuzum benim niye uyumadin sen bakim :)
Hosgeldin çiçeği burnunda gelin hanımİyi geceler canımm burdayımmm nasılsın![]()
Burda saat daha erkenBen bakınıyorum şöylesen niye uyumadın??
Hoşbuldum kuzucumm nasılsınHosgeldin çiçeği burnunda gelin hanım![]()
1 ocakta 6 ayi bitiyor. Onceden boyle degildi bu son ayda boyle oldu. Sanki dis cikariyor surekli dis etini kasiyor. Eline ne gecse agzina aliyor cenemi isiriyor.Aynen canim, ne kadarlık ti bebis??
Kaç ki ?? Yorulmuştur napsin adam?? Sende tek takıl..Burda saat daha erkenfilim izlicektik kocamla uyudu vallah horluyor
![]()
![]()
Saat 11 canim :) uyusun kiz birsey demedimKaç ki ?? Yorulmuştur napsin adam?? Sende tek takıl..
Kaşınıyor demek ki canim , normal canim..1 ocakta 6 ayi bitiyor. Onceden boyle degildi bu son ayda boyle oldu. Sanki dis cikariyor surekli dis etini kasiyor. Eline ne gecse agzina aliyor cenemi isiriyor.