- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.981
Burada 01:14 suan..Saat 11 canim :) uyusun kiz birsey demedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada 01:14 suan..Saat 11 canim :) uyusun kiz birsey demedim![]()
İyiyim kuzum, sen napiosun nasılsın??Hoşbuldum kuzucumm nasılsın![]()
Bakalim hayirlisi canim Rabbim hastalik vermesin cocuklarimiza korusun.Kaşınıyor demek ki canim , normal canim..
Benim kızda 9 aylık felandi dişleri çıkmıştı..
Amin canim amin.. inşAllah uykusu düzelir kuzum.. ne yapacan öyle öyle büyüyecekler..Bakalim hayirlisi canim Rabbim hastalik vermesin cocuklarimiza korusun.
İyiyim şükür kuzum bata 8 gün var bekliyorum öyle :)İyiyim kuzum, sen napiosun nasılsın??
Ooo!! Hadi bakalım hayırlısı olsun inşAllah, mutlu haberler alırız..İyiyim şükür kuzum bata 8 gün var bekliyorum öyle :)
Filmini seçtin mi? Bakayım..Saat 11 canim :) uyusun kiz birsey demedim![]()
Ayy amin aminn inşallah kuzumOoo!! Hadi bakalım hayırlısı olsun inşAllah, mutlu haberler alırız..
Bitcek birazdanFilmini seçtin mi? Bakayım..
Neydi peki ?? Korku filmi mi yoksaBitcek birazdan![]()
Insallah canim oyle valla saglikli olsunlardaAmin canim amin.. inşAllah uykusu düzelir kuzum.. ne yapacan öyle öyle büyüyecekler..
Yok kiz amerikan filim noelli falanNeydi peki ?? Korku filmi mi yoksa![]()
İyi o zamanYok kiz amerikan filim noelli falankomedi birazda güliyim dedim :)))
Hep beraber KK‘da insallahİyi o zamanhep gül canim benim..
@Boncukhanim @gulse14 @Pembegomlek @efisn @Eses07 @Esseteacher @Glsmkck @immzaben @ilginc Kiz @Kartalice42Oeksuez N Nnuurrr
Senden Gelen @Mirac Aselim @Temmuz07 @Sumeyye-F @Smdm @Zeytintanem @Zeynepcikcik
Nerelerdesiniz Canlar bir ses verin özlendiniz![]()
Merhaba canim hosgeldin.Merhaba
Hoşgeldin kuzum.Hoşbuldum kuzucumm nasılsın![]()
Hoşgeldin canım.İyiyim kuzum, sen napiosun nasılsın??
Hoşbuldum canımm nasılsınHoşgeldin kuzum.