- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.001
Şükür iyiyim kuzum biraz bosladik burayı bakim dedim kimler var yok neler yapiyon ne ediyon bakem.Hoşbuldum canımm nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür iyiyim kuzum biraz bosladik burayı bakim dedim kimler var yok neler yapiyon ne ediyon bakem.Hoşbuldum canımm nasılsın![]()
İyi yapmışsın canımm nabim vallahi bata son 5 kaldı bekliyorumŞükür iyiyim kuzum biraz bosladik burayı bakim dedim kimler var yok neler yapiyon ne ediyon bakem.
Ay hadi inşallah ilkmi canımİyi yapmışsın canımm nabim vallahi bata son 5 kaldı bekliyorum![]()
İlk canım ya. bu ikinci denememz bakalım hayırlısı inşallahAy hadi inşallah ilkmi canım
Hoşgeldin canımIyi geceler tatlım gene görüşuruz![]()
Yeni gelin yani:))İlk canım ya. bu ikinci denememz bakalım hayırlısı inşallah![]()
Evet canımm 8 aylık hem de :)Yeni gelin yani:))
Inşallah hayırlısı olur canım güzel haberle gel♥Evet canımm 8 aylık hem de :)
Aminn canım benim inşallah inşallahhhhInşallah hayırlısı olur canım güzel haberle gel♥
merhaba hoşbuldum nasılsınızMerhaba canim hosgeldin.
Hayırlı geceler canım kkda takiliyom şükür iyiyim sen nasılsın neler yapıyon bakim:)merhaba hoşbuldum nasılsınız![]()
Gunaydinnnn canmm :*
Selam canım naber o kadar rahatsız ve yoğun geçiyor ki günler buraya giremiuorum bile
Valla canım düşük riskim var rahatsızım ve gündüz işlerle uğraşmaktan gece anca yatağa atıyorum kendimi buraya bir haftadan fazlafır giremedim, sen napıyon nasıl gidiyor@Boncukhanimgulse14 @Pembegomlek @efisn
Eses07 @Esseteacher @Glsmkck @immzaben
ilginc Kiz @Kartalice42
Oeksuez N Nnuurrr
Senden Gelen @Mirac Aselim T Temmuz07 @Sumeyye-F @Smdm @Zeytintanem @Zeynepcikcik
Nerelerdesiniz Canlar bir ses verin özlendiniz![]()
Ozletme gülüm arada ses ver:)Selam canım naber o kadar rahatsız ve yoğun geçiyor ki günler buraya giremiuorum bile
Ya hayırdır geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et.Valla canım düşük riskim var rahatsızım ve gündüz işlerle uğraşmaktan gece anca yatağa atıyorum kendimi buraya bir haftadan fazlafır giremedim, sen napıyon nasıl gidiyor![]()