- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.021
Selam canum sen nasılsın ne ediyon bakem şükür iyiyiz kuzum.Gunaydin kizlar.nasilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canum sen nasılsın ne ediyon bakem şükür iyiyiz kuzum.Gunaydin kizlar.nasilsiniz
Kiz nerdesin sen bakim binhamis kaldın unuttun bizi.Heeeeey napıyorsunuz![]()
Çok saol canım Bel ağrılarım sancım ve kasık ağrılarım çok var o yüzden dikkat etmeye ve ilaçları kullanıyomYa hayırdır geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et.
Tekrardan geçmiş olsun kuzum aman dikkat et cinsiyet ney canım.Çok saol canım Bel ağrılarım sancım ve kasık ağrılarım çok var o yüzden dikkat etmeye ve ilaçları kullanıyom
Çok teşekkür canım. Büyük ihtimalle kıza benziyor dedi dr canım bakalımTekrardan geçmiş olsun kuzum aman dikkat et cinsiyet ney canım.
Iyiyiz napayim.bos bos oturuyorum.hava soguk.sen napiyorsunSelam canum sen nasılsın ne ediyon bakem şükür iyiyiz kuzum.
Unutmadım canım pek uğrayamıyorum. İnternetin gazabıKiz nerdesin sen bakim binhamis kaldın unuttun bizi.
Nasıl gidiyor hamilelik kuzum.Unutmadım canım pek uğrayamıyorum. İnternetin gazabı
Bende oturuyorum bugün pek is yapmadım .Iyiyiz napayim.bos bos oturuyorum.hava soguk.sen napiyorsun
Nasıl gidiyor hamilelik kuzum.
Prenses geliyor desene sağlıkla gelsin kuzu hazırlık yapıyonuzmuÇok teşekkür canım. Büyük ihtimalle kıza benziyor dedi dr canım bakalım![]()
Amin canım 3 ay oldu vefat edeli kızımın şükür halimize. Cinsiyet belli mi bulantı olur yemeye çalış yinede.Bulantılı canım anca biraz iyiyim şu aralar. Sende neler yaşamışsın allah sabır versin canım benm
Amin inşallah canım henüz daha hiç bişey yapmadık ve almadık ta bir kaç ay daha geçsin o zaman inşallahPrenses geliyor desene sağlıkla gelsin kuzu hazırlık yapıyonuzmu
Amin canım 3 ay oldu vefat edeli kızımın şükür halimize. Cinsiyet belli mi bulantı olur yemeye çalış yinede.
HiçbirşeyEses07 canimmmmmm napion kizz :))
BendeHiçbirşey
Sen
Inşallah hayırlısı olsun canım♥Yarın inşallah belli olucak bakalım nasipse.
Nasılsın kuzu♥