- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.201
Bilmiyom adi burcinditerelelli34 canim o yazan kimdi ? Sana..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyom adi burcinditerelelli34 canim o yazan kimdi ? Sana..
Tanımıyorsan eger bisey yazmasaydınBilmiyom adi burcindi
Kapandi vallahiKapandimi hep brnim yuzumden![]()
Ama cok eglenceliydi aslinda zaten fazla kisi yoktu en fazla 23 kisibiyandan iyde biyandanda ktu ya kapatlmasi iy olms bsverr![]()
iyim gülum sen nasilsin.. ♡♡Hoşbuldum balböcüğümNasılsın bakalım ...
Grup kurulmuş sonra kapatılmış herhalde..
İyi akşamlar kuzumKapandi vallahi![]()
bu kadar cabuk kapanacagini düsünmedim
bansiz kurtulduk ama
![]()
Gir gir samata gülüsdükNe ediyorlardi:)))
Hayir ben ortaya yazdim grupta o kaynasitiz bebegim yazmis civikligi sevmem hem ilk defa yazisiyoruz canim neysede bebegim nedir yaniTanımıyorsan eger bisey yazmasaydın
Kiz ben senin yeni nickine alisamadim bi türlüİyi akşamlar kuzum![]()
Bildirimlerde gördüm canim.. numara gözükeceği icin dahil olmazdım zaten...iyim gülum sen nasilsin.. ♡♡
hic haberim yok benimde yeni ogrendim bugun pek gremedim pazar oldugndan hangi ara kuruldu hangi ara kapatildi hic haberim yok![]()
bileydim girerdim bi 10 dk sirf makarasina tuuhhhhhAma cok eglenceliydi aslinda zaten fazla kisi yoktu en fazla 23 kisi![]()
Kurtulduk kimseni nosunu yazmadim valla kimse rahatsiz etmesin heeKapandi vallahi![]()
bu kadar cabuk kapanacagini düsünmedim
bansiz kurtulduk ama
![]()
Aynen haklısın...Hayir ben ortaya yazdim grupta o kaynasitiz bebegim yazmis civikligi sevmem hem ilk defa yazisiyoruz canim neysede bebegim nedir yani
Ben acilmasina cok sevinmisdimbileydim girerdim bi 10 dk sirf makarasina tuuhhhhh![]()
Benide soran oldumu ahahha:)Gir gir samata gülüsdük![]()
Alışırsın kuzum zamanla.. ben sana hatırlatırım..Kiz ben senin yeni nickine alisamadim bi türlüiyi aksamlar guzumm
Bende yazmadim tövbe yaparmiyim hicKurtulduk kimseni nosunu yazmadim valla kimse rahatsiz etmesin hee![]()
Sin pismanlik. Neye yarar ahahabileydim girerdim bi 10 dk sirf makarasina tuuhhhhh![]()
aa dru oyle numara gzukcekse hic bulasmazdim esim normal watsaba zor izin veriyo beni camdan asagi atardi vlaBildirimlerde gördüm canim.. numara gözükeceği icin dahil olmazdım zaten...