- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.221
Sen hankisiydin kizBen acilmasina cok sevinmisdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hankisiydin kizBen acilmasina cok sevinmisdim![]()
Nasilsin napiosun?Alışırsın kuzum zamanla.. ben sana hatırlatırım..
Yagmur benSen hankisiydin kiz![]()
ama numara cikma isi ktu ya gven olmaz erkekler alir flan zti bu kk de eminim cok erkek vardir..Ben acilmasina cok sevinmisdim![]()
Pisman oldu yurudugune ozeldende yazdi istersen ararim kadinim diyeBende yazmadim tövbe yaparmiyim hicsana biri yürüyordu gurupta
![]()
hahahaha
Yok ama birtane nurhan vardi sen sandimBenide soran oldumu ahahha:)
Hee bana yuruyen kimdi ortaya ciksinYagmur ben![]()
Ahhhh kiyamammmPisman oldu yurudugune ozeldende yazdi istersen ararim kadinim diyepisman oldu
![]()
Daha neleraa dru oyle numara gzukcekse hic bulasmazdim esim normal watsaba zor izin veriyo beni camdan asagi atardi vla![]()
Orasini hic düsünmedim aslinda :))) ama minnacuk bir guruptuama numara cikma isi ktu ya gven olmaz erkekler alir flan zti bu kk de eminim cok erkek vardir..
aynen kuzu ama ii olmus ya bosver esim gorurdu flan soraSin pismanlik. Neye yarar ahaha
İyiyim kuzum, kızı uyuttum da bakayım dedim..Nasilsin napiosun?![]()
begim nedir yaa gorse balinam derdiAhhhh kiyamammm![]()
yazik yaaaaa vallah kadincagizi bin pisman ettin
![]()
![]()
burhan amcayi hahahahaha
Ahha ilahi kizYok ama birtane nurhan vardi sen sandim![]()
Guruba girip cikiliyordu bir kadin daha vardi esi görmesin diye girip cikicakti aslindaaynen kuzu ama ii olmus ya bosver esim gorurdu flan sora![]()
Kiz vallah onuda merak ediyorum oda iyidiAhha ilahi kiz
Bendim oGuruba girip cikiliyordu bir kadin daha vardi esi görmesin diye girip cikicakti aslinda![]()
Aynen mezara gomer heral teli ahahaynen kuzu ama ii olmus ya bosver esim gorurdu flan sora![]()
iste sirf meraktan 2 dkligna selam bay bay der cikardimOrasini hic düsünmedim aslinda :))) ama minnacuk bir guruptu![]()