• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmis olsun cnm sanada ..
Saol canım. Kısmette varsa o yavrucuklar illaki bizi bulacaklar. İnanç ve dua tek yapabileceğimiz bu. Allah hakkımızda en hayırlısını versin. Hiç değilse doğurgan olduğumuzu biliyoruz. hiç bu duyguları bile yaşamayan insanlar var. Onların acıları daha da tarifsiz. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.

Saol canım. Kısmette varsa o yavrucuklar illaki bizi bulacaklar. İnanç ve dua tek yapabileceğimiz bu. Allah hakkımızda en hayırlısını versin. Hiç değilse doğurgan olduğumuzu biliyoruz. hiç bu duyguları bile yaşamayan insanlar var. Onların acıları daha da tarifsiz. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.
Amin ❤️

Oyyyyyyy cokkkk tatliiii .. Ben yolladigin linki konuyu okudum cok uzuldum . Ama seni de tebrik ederim iyiki Aldirmamsssn cnm gunaha girmemissin obur dunyada seni bekliyor olucakk sana sefatci olcakkk belki seni kurtarcakk bundan iyisi varmi .Allah acini dindirsin obur dunyada sizi kavustursun cnm benm cok duygulandm
Bir savas verdik ama şükür kuzum♥

Benim ki 10 çocuğa bedel evde olunca kalkıp bi bardak su içmez bazen İllallah ediyorum artık :p
Yinede Allah eksikliğini hissetirmesin
Yani ayagina sürekli hizmet benimkode arada sunu bunu getir derde ben oturduumda cay yakinsa banada koyar biraz danikligi var adam evde olinca is bitmiyor aslında:))

hayalimsinnn hayalimsinnn M Maviguverciin Eva Eva @Ihtimaller Perisi Reyyan__ Reyyan__ gulse14 gulse14 Oeksuez Oeksuez Esseteacher Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon sivastrabzon @adel8893 balbocuuu balbocuuu @Bayan Papatya bulca bulca @kahvesevmemben @RosSsS EternaaLLove EternaaLLove B Brunello Cicinelli Finrod Felagund Finrod Felagund @minik meleklerim melankolimm melankolimm @Misss_laviniaaa C Cennet Annesi @nly92 kkaderim kkaderim Senden Gelen Senden Gelen L Lilaseverr @Nurida Rakika Rakika @Titann @Mucizemm1234 gurtmingotam gurtmingotam @Ada duru AnneAslan AnneAslan hizuran hizuran @Sweetmama @__BeautifulAnne1906__ Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii IsikOlsun IsikOlsun -Mihrimah -Mihrimah - Pudra Pembe - - Pudra Pembe - M -Moonlight 38his 38his ailemm ailemm @Albunualalalal @azerinnn basbelasiyim basbelasiyim @Boncukhanim cayimin sekeri cayimin sekeri Cennetul Mualla Cennetul Mualla Cuel Cuel Culhagibi Culhagibi Delikelebek22 Delikelebek22 Dil-i bitab Dil-i bitab efisn efisn Ehlimuhabbet Ehlimuhabbet E Eren61 M Maridraw Erva Yaren Erva Yaren Eses07 Eses07 ilginc Kiz ilginc Kiz immzaben immzaben Kara-Elmas Kara-Elmas Kmsl Hnd Kmsl Hnd Kozlenmis patates Kozlenmis patates minnakhatun01 minnakhatun01 mahperi hatun mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii Mavidenizz01 Mavidenizz01 Memleketsevdalisi Memleketsevdalisi Miyav_su Miyav_su @NAZZOZZ nese-li_hilos nese-li_hilos N Nnuurrr @Puantiyeli DON poyrazinmelegi poyrazinmelegi @ParteMoralll Pembis Hayaller Pembis Hayaller sedanur91 sedanur91 Safistd Safistd T TamBirRabia Sonsuzaskkk Sonsuzaskkk @Sumeyye-F terelelli34 terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 Zeytintanem Zeytintanem _heidi_ _heidi_ @_Silent Scream_ unnamed.webp images (2).webp

Back
X