- 16 Ocak 2019
- 490
- 761
- 18
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.701
Amin canım benimhayirlisi olsun cnm hersey gönlünce olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benimhayirlisi olsun cnm hersey gönlünce olsun
16. günü boş geçirme30 gün de bir oluyor döngüm o şekilde canım. Bakalım inş adet olmam ama olursam da yapıcam testleri .
İyi geceler canimmm❤❤❤@hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @Ihtimaller PerisiReyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893
balbocuuu
D U R U @bulca @kahvesevmemben @RosSsS @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm
Kara_gozlum @Cennet Annesi @nly92 @kkaderim
Senden Gelen @Lilaseverr @Nurida @Rakika @Titann @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @__BeautifulAnne1906__ @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @-Mihrimah @- Pudra Pembe - @-Moonlight @38his @ailemm @Albunualalalal @azerinnn @basbelasiyim @Boncukhanim @cayimin sekeri @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22
Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @NAZZOZZ @nese-li_hilos @Nnuurrr @Puantiyeli DON @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @_heidi_ @_Silent Scream_ Eki Görüntüle 2229070 Eki Görüntüle 2229071
Nurummm şükür sukur kavusturana:)
Selam canım benim nasılsın
Yok tatlim
sayenizde uyuyamiyom cnm
Hadi gelin kizcelerrr ooooo super yaa
Bende ayni burda kim kime cevap verdi iyi oluyor:)Yok tatlim
Yerim seni ya bebisim kiyamam sana biz bu kafayla sunum hazirlayamayiz:)))sayenizde uyuyamiyom cnm![]()
Aynn ya orda surekli karistiryo insanBende ayni burda kim kime cevap verdi iyi oluyor:)
Aynen tatlim bura da olmasa kafatyi yrdim ben:))Bende ayni burda kim kime cevap verdi iyi oluyor:)
Bura benim ne gunler gecti topigim:)))Hadi gelin kizcelerrr ooooo super yaa
Aynen bende kuzum ne gunler gecti acılar dertler balım.Aynen tatlim bura da olmasa kafatyi yrdim ben:))