- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.721
Aynn kuzum seninle salihayla nurum ve bercesteyle burda tanismistikBura benim ne gunler gecti topigim:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn kuzum seninle salihayla nurum ve bercesteyle burda tanismistikBura benim ne gunler gecti topigim:)))
Yokk balım uyumadım uyumaya çalışıyorum sen nabarsın bakalım yoktun gene galibaaaaa kaybolup duruyorsun hep
he ya biraz zor saat 3 oldu bi uyuycaz kalkcazda sunum yapcazYerim seni ya bebisim kiyamam sana biz bu kafayla sunum hazirlayamayiz:)))
Kiz sendemi katildinnnhe ya biraz zor saat 3 oldu bi uyuycaz kalkcazda sunum yapcaz![]()
Valla yaa herşeyimizi paylasiyoruz ne guzel:)Aynen bende kuzum ne gunler gecti acılar dertler balım.
nevo ablaya msj atim yrn cvp versin katilcam bi an gaza geldim bakalim elime yuzume bulasdirmam insalahKiz sendemi katildinnn
kizz senin bebis sabah uyucak galiba sen hangi ara uyuyup dinlencenValla yaa herşeyimizi paylasiyoruz ne guzel:)
Sevinclerimiz huzunlerimiz guzel gecsin insaallah en cok guzel haberler verelim insaallahValla yaa herşeyimizi paylasiyoruz ne guzel:)
Amin amin insallahSevinclerimiz huzunlerimiz guzel gecsin insaallah en cok guzel haberler verelim insaallah
Ayyy insaallah hadi iyi basarilarla gecer insaallahnevo ablaya msj atim yrn cvp versin katilcam bi an gaza geldim bakalim elime yuzume bulasdirmam insalah![]()
Onlar baska topikdedi o günler gelmez zatin onlar gidince sende gittin bende burayı actim hamileydim ozamanAynn kuzum seninle salihayla nurum ve bercesteyle burda tanismistik
Ankaradaydim kuzum 15 gun :) sen napiyon nasılsın balım.Yokk balım uyumadım uyumaya çalışıyorum sen nabarsın bakalım yoktun gene galibaaaaa kaybolup duruyorsun hep![]()
Iyi arastirak biandan bakiyom ben:)))he ya biraz zor saat 3 oldu bi uyuycaz kalkcazda sunum yapcaz![]()
Aynen kuzum.Valla yaa herşeyimizi paylasiyoruz ne guzel:)
Amin cnm gercekten cok guzel insan burda kafasni dagityoSevinclerimiz huzunlerimiz guzel gecsin insaallah en cok guzel haberler verelim insaallah
Bende katıldım sabah paylascam:)Ayyy insaallah hadi iyi basarilarla gecer insaallah
Dinlenemeyecegim makesef sabah hic uyutmuyotkizz senin bebis sabah uyucak galiba sen hangi ara uyuyup dinlencen
Evet canim bende bi ara gettin ama bak tekrar geldim keske onlar tekrar gelseOnlar baska topikdedi o günler gelmez zatin onlar gidince sende gittin bende burayı actim hamileydim ozaman
Ankaradaydim kuzum 15 gun :) sen napiyon nasılsın balım.
Iyi arastirak biandan bakiyom ben:)))
Aynen kuzum.
insallah canim saolAyyy insaallah hadi iyi basarilarla gecer insaallah
Aynn canim valla ne elime alir almaz k.k ya giriyorum en guzel kafa dagitma yeriAmin cnm gercekten cok guzel insan burda kafasni dagityo
İyi kuzumm teyze oluyorsun inşallah :))Ankaradaydim kuzum 15 gun :) sen napiyon nasılsın balım.