• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy agzindan bal damliyor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cani gonulden anne olmak isteyene rabbim versin dogurup koseye atan vicdansizlara degil
Ay kuzum yemin ediyorum duamı bile ederken böyle ediyorum inan. Canı gönülden isteyen herkese nasip etsin.. Hatta şey diyorum 'Allahım sen bu dünyada ve kadınlar kulübü sitesindeki canı gönülden evlat isteyen arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eyle' biraz değişik oluyor ama Allah kabul etsin :))

Valla canim evet para konusunda sıkısık durumlarimiz ama allah razi olsun annem hep der 5bin tl ye cocuk sahibi olucaksan yardim ederim bulurum yaparsin iste benim ocin el vermiyor o babamin maasiyle anca kendini gecindirebiluyo yani anlicagin biraz zor bi doneme giricez hayirli guzel haber alirim
Bende bu sene atlatayim inşallah o günlere kalmam ama allah bilir yardimvi olur rabbim inşallah hayırlısı herseyin.

Ay kuzum yemin ediyorum duamı bile ederken böyle ediyorum inan. Canı gönülden isteyen herkese nasip etsin.. Hatta şey diyorum 'Allahım sen bu dünyada ve kadınlar kulübü sitesindeki canı gönülden evlat isteyen arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eyle' biraz değişik oluyor ama Allah kabul etsin :))
Bende hamileyken öle derdim.

Amin canim senin bizim isimlerimizi bilmene gerek kalmdan tum muslumanlari kastediyorsun aslinda super otesi sevap dua ediyorsun onca insaniinsani duana aliyorsun ne mutlu sana bende hep derim rabbim isteyene hayirli saglikli evlat versin hayirsizsa hayra cevirsin insaallah

Back
X