- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.841
Sen naptin Balcum
kuzum bende sunuma gecicem simdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen naptin Balcum
kuzum bende sunuma gecicem simdi
Yöresel corbalar varya katıldım bende:))Benim de biraz isim vardı dısarda, eve geldim oturuyorum. Ev toplu, yapacak bir iş yok. Yemek de bugünlük es geçilecek. Rahatım yani :) Ne sunumu bu arada?
Basarılar canım, gönlüm senden yana biliyorsun onaylandıysa haber ver bakalım tarife :))Yöresel corbalar varya katıldım bende:))
Bekleniliyor:)))Basarılar canım, gönlüm senden yana biliyorsun onaylandıysa haber ver bakalım tarife :))
Napim canim evi temizledim buyuk yaptim belim agridi agir kalan kaldrdim keske kaldirmasyadim:) sen napiyon bakim
Iyiyim kuzum sunum yaptık Bekliyoz sen napiyon bebikim.
Kuzum 3 te paylastim halen bekleniyor paylasilmadi onaylanmadiT Tatlianne20 canım naptın yapabildinmi
Geyik topigine hosgeldiniz canım.Selamler herkese
Burası neresidir?![]()
Geyik topigine hosgeldiniz canım.
Eveet maşallah sendeki enerjiden bana da ateslesene ya :)Sen naptin Balcum
Eee 5 6 dada yatsam adama 7bucukda kahvaltiya kaldiriryoz:)))
Tabiki kuzum sat atiyon kendine geliyon:)))Eveet maşallah sendeki enerjiden bana da ateslesene ya :)
Guzel oluyor ya eglence kakara kikire:))) nasilsin neler yaparsin evli bekar tanit.kuzumHoşbulduk
Benim de canım ne zamandır bi geyik topici olsa da girsem istiyordu valla =)
Sat ne kızzz:))Tabiki kuzum sat atiyon kendine geliyon:)))
Sakasina dedim kiz şat diye:))) corba yarismasina katildim bemde baktinmi.Sat ne kızzz:))
Nerde nerde bakiyim hemeeeennnSakasina dedim kiz şat diye:))) corba yarismasina katildim bemde baktinmi.
Guzel oluyor ya eglence kakara kikire:))) nasilsin neler yaparsin evli bekar tanit.kuzum
Bende 22 yasinda 5 sene evli ev hanımı çocuk yok kk da takil.aca yarismalardayim:))25 yaşındayım bekarım araştırmacılık yapıyorum canım iyiyim cuma akşamı oturuyorum bugün pek bi planım yok yoruldum bütün hafta
Sen neler yaparsın nasılsın