- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.901
Evet:)Annem babam İstanbul'dan evlenip çıkmış.Dayım vardı eylül sonu vefat etti.Görüşmediğimiz bir halam ve kuzenim var okadar:)Senin kide karışık durum desene:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet:)Annem babam İstanbul'dan evlenip çıkmış.Dayım vardı eylül sonu vefat etti.Görüşmediğimiz bir halam ve kuzenim var okadar:)Senin kide karışık durum desene:)
Kuzum uyudunmu:)Yine heyecanlı bir bekleyiş![]()
Allah rahmet eylesin kuzum bende evlenince kimseylen gorusmez oldum akraba akrep oldu sanki kuzu.Evet:)Annem babam İstanbul'dan evlenip çıkmış.Dayım vardı eylül sonu vefat etti.Görüşmediğimiz bir halam ve kuzenim var okadar:)
Sence uyuyabilirmiyim tatlımmmKuzum uyudunmu:)
Aayyy ben oylqmayi yaptim bileydim senide oylardimpazili yogurt corbasi cnm son anda katildim en alttayim:))
Aman öle deme.Görüşmeyince garip gibi hissediyoruz kendimizi.Ayağını denk alırsın olur biterAllah rahmet eylesin kuzum bende evlenince kimseylen gorusmez oldum akraba akrep oldu sanki kuzu.
saglik olsun kuzum canin saolsun saol yinede❤Aayyy ben oylqmayi yaptim bileydim senide oylardim
Ellerine saglik kuzum insaallah hakeden kazanirsaglik olsun kuzum canin saolsun saol yinede❤
saol cnm insallahEllerine saglik kuzum insaallah hakeden kazanir
Kuzum sende kullan kendinesaglik olsun kuzum canin saolsun saol yinede❤
Bende desem ben ikinci oyu kullanmadimda nasıl olcak ilk kullandimSence uyuyabilirmiyim tatlımmm![]()
Benim derdim yok kuzum kimseninde benle dedi kodu laf çok o yüzden sevmiyom yoksam iyiyiz ben uzagim herkezden ev olarak o yani yakin olsak.Aman öle deme.Görüşmeyince garip gibi hissediyoruz kendimizi.Ayağını denk alırsın olur biter
İkisini bir kullanın dıyodu tek kullanıldımı anlamadım 2.yi kullanmadınmı henüzBende desem ben ikinci oyu kullanmadimda nasıl olcak ilk kullandim
Ayy valla oylara girip girip geldimi diye bakmaktan olsa gerekBlue_Peri senin sesin solugun kesilmis gı
Botane kullandim ikinci bilmiyon cikmadi ama oylar gozukdu.İkisini bir kullanın dıyodu tek kullanıldımı anlamadım 2.yi kullanmadınmı henüz
2 oyumu kulandim cnm kendine kulanildigini bilmiyordumKuzum sende kullan kendine
Hayırlı geceler canım.Neyse ben kaçıyorum geç oldu iyi geceler herkese:)
Ben kendime verdim))2 oyumu kulandim cnm kendine kulanildigini bilmiyordum![]()